Răzvan Cociş va juca în MLS la Chicago Fire

Răzvan Cociş, ultima dată în Ucraina, la Hoverla Ujgorod, a semnat un contract cu Chicago Fire, a anunţat, luni, gruparea americană, pe site-ul oficial.

14 iul. 2014, 18:24
Răzvan Cociş va juca în MLS la Chicago Fire

„Răzvan Cociș este un mijlocaş central experimentat, care a jucat la multe echipe. El va aduce bogata sa experienţă internaţională, fiind un mare plus pentru noi în a doua parte a sezonului”, a declarat Frank Yallop, antrenorul principal al clubului din Major League Soccer.

„Sunt fericit să mă alătur echipei Chicago Fire şi abia aştept să debutez. Cred că mutarea mi se va potrivi bine, pentru că îmi plac marile oraşe, iar Chicago este fermecător. Abia aştept să contribui la succesele din ultima parte a sezonului”, a declarat Răyvan Cociş.

Cociş, 31 de ani, are 50 de selecții pentru România și a mai evoluat la U Cluj, Şerif Tirapsol, Poli Timişoara, Lokomotiv Moscova, Al Nassr, Karpatî Lvov şi FC Rostov.

Chicago Fire ocupă locul 7 din zece echipe în Conferinţa de Est, cu 19 puncte din 17 meciuri. Clubul este la patru puncte de locul cinci, ultimul care duce în play-off şi care este ocupat de New England Revolution.