Răzvan Simion a vorbit pentru prima dată despre despărţirea de soţia sa: Nu mai zburam de mult şi aveam nevoie să mă ridic

Razvan Simion a vorbit pentru prima oara despre divortul de sotia sa. Realizatorul Tv a acordat un interviu, in care a vorbit deschis despre separarea de Diana, femeia care i-a stat alaturi mai bine de 15 ani.
Alina Costache
06 oct. 2016, 14:30
Răzvan Simion a vorbit pentru prima dată despre despărţirea de soţia sa: Nu mai zburam de mult şi aveam nevoie să mă ridic

„Mă retrăgeam dintr-o relație care a durat mult, de pe urma căreia am doi copii senzaționali (Ianca, 12 ani, și Tudor, 8 ani). Se produsese o ruptură din care nu am putut să ieșim niciunul dintre noi. Și, așa cum se întâmplă în poveștile frumoase de dragoste, atunci a apărut Lidia, care mi-a completat un gol și mi-a redat aripile care mi se rupseseră. Nu mai zburam de mult, mergeam mai mult pe jos și aveam nevoie să mă ridic. Ne-am cunoscut, întâi la mine în emisiune, apoi la concerte prin țară, și am continuat pas cu pas. Nu a fost ceva fulgerător, în care să închidem toate ușile în urma noastră. A fost o perioadă de tatonare, în care eu primeam zilnic confirmări că ea e ce trebuie pentru mine. Că pot să îmi câștig dreptul de a fi din nou fericit, ca orice om pe lumea asta. Și Lidia, cu tinerețea ei, mi-a arătat că poate să-mi dea ce-mi lipsește: liniște, înțelegere, apreciere, valorizare, empatie, grijă față de cel de lângă tine, cu care împarți un mic dejun senzațional (nu englezesc!). Chiar dacă bărbații încearcă să pară mai duri, vor aceleași lucruri ca și femeile. O măsură a valorii transpusă în gesturi mici. E important că ne-am umplut unul altuia niște goluri, pentru că asta căutăm cu toții: să ai un plin, un tot”, a declarat Razvan Simion pentru revista Unica.

LIDIA BUBLE, anunţ pe Facebook. „Eu şi Răzvan vom avea primul nostru copil”

In primavara, Diana si Razvan Simion au ajuns la divort, dupa mulţi ani de iubire. Diana a rămas cu cei doi copii în vila din Corbeanca, ridicata in timpul casniciei, însă dupa o perioada de stat in Capitala, recent, femeia a luat decizia de a se muta la Timişoara. Şi-a inchiriat o casa, foarte aproape de cea a parintilor sai, si s-a mutat acolo impreuna cu copiii.

„Imi era foarte greu sa ii cresc pe micuti singura. Acolo, in Corbeanca, nu aveam absolut niciun ajutor. Toate rudele mele sunt aici, in acest oras, si mi s-a parut cel mai intelept pas pe care puteam sa il fac. Cred ca, in aceasta perioada, cel mai important lucru pentru Ianca si Tudor este sa fie aproape de familia lor sau, mai bine zis, sa aiba o familie”, a declarat Diana, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Decizia Dianei de a se muta in Timisoara a fost acceptata de Razvan, care, dupa o discutie cu fosta soţie, a ajuns si el la concluzia ca ei ii este foarte greu sa isi creasca singura cei doi copii si trebuie sa fie ajutata. Mai mult, in orasul de pe Bega, tanara doamna si-a gasit si un loc de munca foarte bun, astfel ca, totul pare perfect.

„Nu va fi ceva definitiv, insa asa stau lucrurile in acest moment. Ne simtim toti trei foarte bine si ne place noul nostru oras”, a conchis Diana.

Vezi: Lidia Buble, declaraţie incendiară de dragoste pentru Răzvan Simion

Lidia Buble şi Răzvan Simion îşi trăiesc intens povestea de iubire, iar acum că prezentatorul TV a divorţat de soţie nu ne-ar mira să ne anunţe că pun la cale o nuntă.

Lidia Buble si Razvan Simion au vorbit, deja, despre venirea pe lume a primului lor mostenitor. Atata cantareata, cat si prezentatorul TV sunt convinsi ca primul nascut va fi un baietel.

Lidia Buble, prima REACŢIE despre nunta cu Răzvan Simion. SURPRIZĂ MARE

„Au stabilit chiar si numele pe care il va purta baietelul: Iorgu. Este singurul nume pe care Razvan l-a propus si Lidia l-a acceptat”, au declarat surse din anturajul celor doua vedete.

Desi se afla intr-o relatie cu Lidia Buble de mai bine de un an, Razvan Simion este un tatic devotat pentru cei doi copii ai sai rezultati din casatoria cu Diana, fosta lui sotie. El isi petrecea timpul in compania lor ori de cate ori avea ocazia si spune ca va face tot ce ii sta in putinta sa nu sufere copiii lui si sa nu simta lipsa tatalui.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Meseria bine plătită pe care nimeni nu vrea să o facă. Salariile pot ajunge și la 6000 de lei pe lună
Capital.ro
Se schimbă buletinele în România. Când se emit noile cărți de identitate
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Informația momentului despre salariul minim! Cum va fi stabilită formula de calcul
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii acasă? L-a ispitit grav!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
Sfinții CONSTANTIN și ELENA. Ce nume sărbătorim astăzi
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'