Reacţie halucinantă după moartea judecătorului Stan Mustaţă. L-aţi omorât. Sunteţi deja criminali

Ingrid Mocanu, fost director in Ministerul Justitiei, reactioneaza dur dupa ce judecatorul Stan Mustata a decedat, in noaptea de miercuri spre joi, din cauza unui infarct miorcardic suferit in timp ce i se facea o dializa.

09 aug. 2018, 07:18
Reacţie halucinantă după moartea judecătorului Stan Mustaţă. L-aţi omorât. Sunteţi deja criminali

„L-au omorat si pe judecatorul Stan Mustata! Este judecatorul care a fost constatat a fi „corupt” fix cand trebuia sa intre la ultimele termene din dosarul Voiculescu, Fix atunci! Cand era inregistrat pe mandatele de sute de luni ca nu il va condamna pe Voiculescu. A intrat in complet cu degetul Camelia Bogdan.

Citeşte şi Fostul judecător Stan Mustaţă, aflat în detenţie pentru luare de mită, a murit

Baietii au trecut la #nextlevel: nu se mai limiteaza sa ne mai incarcereze doar… acum ne omoara direct. Crivat, Adamescu, Ion Stan, acum Stan Mustata. Cine urmeaza? Nicusor Constantinescu este deja in faza terminala de cancer. E la al zecelea dosar cu abuz cu folos pentru altul, dupa ce Tranca i-a dat 15 ani ca nu a pazit pomisorii plantati.

Sunteti deja criminali, stimabililor! Criminali in serie! Pe viata meritati!
Cat se mai poate suporta asta, stimabile domn ministru Tudorel Toader? Ceva ancheta in Penitenciar, doamna Haineala? Aflam si noi cine l-a omorat macar pe omul asta?”, este reactia lui Mocanu, pe Facebook.

Fostul judecătorul Stan Mustaţă a decedat, în noaptea de miercuri spre joi, din cauza unui infarct miorcardic suferit în timp ce i se făcea o dializă. Magistratul era încarcerat de peste doi ani, suferea de cancer şi din cauza unor probleme ale rinichilor.

Moartea lui Stan Mustaţă, fost judecător al Curţii de Apel Bucureşti, a fost confirmată de avocatul său, Lorette Luca, la Antena 3. Magistratul se afla de mai bine de doi ani în detenţie, după ce a fost condamnat pentru fapte de corupţie.

În 2016, Stan Mustaţă a fost condamnat definitiv la opt ani şi şase luni de închisoare de magistraţii instanţei supreme. Procurorii au dovedit că primea mită pentru a da soluţii favorabile în dosare pe care le judeca. În prima instanţă, Curtea de Apel Bucureşti îl condamnase la zece ani şi opt luni.