REAL MADRID – AS ROMA 3-0 în grupa G din Champions League 2018

Real Madrid a trecut, miercuri, cu 2-0 de AS Roma, într-un meci din prima etapă a Grupei G din Champions League. Isco, Bale şi Mariano au marcat pentru câştigătoarea ultimelor trei ediţii.

19 sept. 2018, 16:52
REAL MADRID – AS ROMA 3-0 în grupa G din Champions League 2018

REAL MADRID – AS ROMA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: De departe cel mai așteptat duel al serii a fost cel dintre Real Madrid și AS Roma. Întreaga suflare fotbalistică a vrut să vadă cum se descurcă „galacticii” fără superstarul Cristiano Ronaldo în competiția pe care au dominat-o în ultimii ani.

REAL MADRID – AS ROMA 90+2′ – gol Real Madrid! A marcat Mariano!

REAL MADRID – AS ROMA 58′ – gol Real Madrid! A marcat Bale!

REAL MADRID – AS ROMA 45′ – gol Real Madrid! A marcat Isco!

Realul are parte de un duel complicat, împotriva unei echipe frumoase, dar inconstante. Roma se bazează pe moralul obținut după ce a întors-o pe FC Barcelona în primăvară, dar italienii au parte de un început prost de sezon, bifând două egaluri și două înfrângeri în ultimele patru meciuri oficiale.

Deţinătoarea cupei Ligii Campionilor îşi începe cursa spre un nou trofeu, în această seară, iar partida va fi transmisă în direct, la Canal 3. Real Madrid va juca pe teren propriu cu călăul Barcelonei din sezonul trecut, AS Roma.

Echipa din Capitala Italiei a eliminat-o, în sezonul trecut, pe FC Barcelona şi s-a calificat în semifinale, de aceea, antrenorul „galacticilor”, Julen Lopetegui, consideră că Realul trebuie să joace magnific, pentru a obţine victoria. 

În acelaşi timp, Realul va juca, în această seară pentru prima dată în Liga Campionilor fără doi oameni care i-au adus echipei din Madrid trei trofee la rând în cea mai tare competiţie inter-cluburi din lume: Cristiano Ronaldo şi Zinedine Zidane.

Partida dintre Real Madrid şi AS Roma se va disputa în această seară, de la ora 22:00

Un alt duel tare este cel dintre Benfica Lisabona și Bayern Munchen, în timp ce Juventus Torino, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo, are parte de o deplasare complicată la Valencia.

Programul de miercuri din UEFA Champions League

20.00, Ajax Amsterdam – AEK Atena (Digi Sport 1, Telekom Sport 1)

20.00, Șahtior Donețk – Hoffenheim (Digi Sport 2, Telekom Sport 2, LOOK Sport)

22.00, Benfica Lisabona – Bayern Munchen (Digi Sport 3, Telekom Sport 3)

22.00, Manchester City – Olympique Lyon (Digi Sport 4, Telekom Sport 4)

22.00, Viktoria Plzen – ȚSKA Moscova

22.00, Real Madrid – AS Roma (Digi Sport 1, Telekom Sport 1, LOOK Sport)

22.00, FC Valencia – Juventus Torino (Digi Sport 2, Telekom Sport 2)

22.00, Young Boys Berna – Manchester United