REAL MADRID – JUVENTUS 1-3. Show total în Liga Campionilor, cu calificare decisă în prelungiri

Real Madrid și Bayern Munchen întregesc tabloul semifinalelor Ligii Campionilor.   
Alina Costache
11 apr. 2018, 16:02
REAL MADRID - JUVENTUS 1-3. Show total în Liga Campionilor, cu calificare decisă în prelungiri

UPDATE Calificare controversată pentru campioana Europei! Juventus a revenit de la 3-0, dar Ronaldo le-a refuzat italienilor un nou miracol. Cronica meciului decis în minutul 90+7

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, s-a calificat dramatic în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, după un penalty controversat transformat de Cristiano Ronaldo în min. 90+8, în manşa a doua a sfertului de finală cu Juventus Torino, care s-a impus cu scorul de 3-1 pe ”Santiago Bernabeu”. 

 

Meciul Real Madrid – Juventus Torino se va juca miercuri, de la 21:45, în direct la Telekom Sport 1. Toate detaliile, golurile şi cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, pe RomaniaTV.net.

Echipele de start

Real (4-4-2): Navas – Carvajal, Varane, Vallejo, Marcelo – Kroos, Casemiro, Modric, Isco – Benzema, Ronaldo
Juventus (4-3-3): Buffon – De Sciglio, Benatia, Chiellini, Sandro – Khedira, Pjanic, Matuidi – Costa, Higuain, Mandzukic

 

Echipele probabile:

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Casemiro, Marcelo – Modric, Kovacic, Kroos – Isco – Benzema, Ronaldo.

Juventus: Buffon – De Sciglio, Benatia, Chiellini, Alex Sandro – Khedira, Pjanic, Matuidi – D. Costa, Higuain, Mandzukic.

În tur, Real Madrid s-a impus la Torino, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Ronaldo, în minutele 3 şi 64, ultimul spectaculos, din foarfecă, şi de Marcelo, în minutul 72. De la gazde a fost eliminat argentinianul Dybala, în minutul 66, pentru două cartonaşe galbene.

„În fotbal se poate întâmpla orice. Am avut parte de o zi proastă, ceea ce li se poate întâmpla şi celor de la Real Madrid”, este declaraţia plină de încredere oferită de antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, înaintea partidei de miercuri seară.

REAL MADRID – JUVENTUS LIVE VIDEO ONLINE 2018 TELEKOM SPORT STREAMING

Până să se întâlnească din nou, cele două echipe şi-au jucat meciurile de etapă în campionat. Real Madrid a încheiat la egalitate derbiul cu Atletico, 1-1, întâlnire în care eroul partidei de la Torino, Cristiano Ronaldo, şi-a dovedit încă o dată instinctul de marcator şi a ajuns la zece meciuri cu gol marcat. În schimb, Juventus  s-a impus pe terenul ultimei clasate din Serie A, scor 4-2 cu Benevento, graţie unui hat-trick al lui Paulo Dybala.

 

REAL MADRID – JUVENTUS LIVE VIDEO ONLINE 2018 TELEKOM SPORT STREAMING. Bătăi de cap pentru cei doi antrenori

Cel mai valoros jucător din lotul lui Juventus, Dybala, a fost eliminat, însă, în partida tur cu Real Madrid şi nu va juca pe Santiago Bernabeu. Nici Zinedine Zidane nu este lipsit de griji. Tehnicianul francez nu-l va avea la dispoziţie pe căpitanul echipei, Sergio Ramos, care a ajuns la trei cartonaşe galbene şi este suspendat pentru acest joc. Pe lângă Ramos, Nacho şi Vallejo sunt accidentaţi, astfel că Zidane va avea o misiune complicată în alcătuirea defensivei, retragerea lui Casemiro lângă Varane reprezentând o soluţie.

JUVENTUS TORINO – REAL MADRID 0-3. Show Ronaldo în Champions LEAGUE VIDEO cu golul fabulos al lui Cristiano

Real Madrid a câştigat cu 3-0 prima manşă cu Juventus din sferturile Ligii Campionilor şi e aproape calificată în semifinale. Cristiano Ronaldo a fost omul meciului, portughezul fiind aplaudat de tot stadionul la Torino

JUVENTUS TORINO – REAL MADRID 0-3. După un meci magistral făcut de Cristiano Ronaldo, Real Madrid s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Juventus și e 99% calificată în semifinalele Ligii.

Starul portughez a deschis scorul după doar 3 minute, finalizând perfect pasa lui Isco.

 

Real își putea majora avantajul până în pauză, dar șutul bombă al lui Kroos a lovit bara transversală.

Recitalul lui Ronaldo a continuat în minutul 64. De data aceasta, Cristiano a înscris un gol de-a dreptul senzațional. Carvajal a centrat din lateral, iar portughezul a înscris printr-o foarfecă de excepție. Imediat, acesta a primit un standing-ovation din partea întregului stadion

JUVENTUS – REAL MADRID 0-3, dubla Ronaldo, gol Marcelo Dybala a fost eliminat 

Golul fabolos al lui Ronaldo AICI

 

 

Min. 55: Lovitura liberă executată de Dybala este deviata şi trece puţin alăt

JUVENTUS TORINO – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. 

ECHIPE 

Juventus (4-4-2): Buffon – De Sciglio, Barzagli, Chiellini, Asamoah – Douglas Costa, Bentancur, Khedira, Alex Sandro – Dybala, Higuain

Real Madrid (4-3-3): Keylor Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Casemiro, Kroos, Modric – Isco, Benzema, Cristiano

Juventus are două încercări pentru a-şi lua revanşa în urma finalei din 2017. Atunci, Real Madrid a depăşit-o la toate capitolele pe ”Bătrâna Doamnă” şi a câştigat pentru a 12-a oară trofeul Ligii Campionilor. S-a terminat 4-1, într-o partidă în care ”galacticii” şi-au demonstrat superioritatea.

Pentru partida de la Torino, Max Allegri nu se va putea baza pe Benatia şi Pjanici, suspendaţi, şi sunt semne de întrebare şi în privinţa a altor trei fotbalişti: Mandzukici, Bernardeschi şi Alex Sandro. De cealaltă parte, Zidane nu are nicio problemă de lot şi va ataca partida cu cea mai bună versiune a Realului.

JUVENTUS TORINO – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. SITUAŢIA DIN CAMPIONAT

După 30 de etape, Juventus este pe primul loc în Serie A şi se pregăteşte pentru un nou titlu de campioană. Torinezii au reuşit o revenire fantastică şi au profitat din plin de paşii greşiţi pe care Napoli i-a tot făcut în ultima vreme.

De partea cealaltă, Real Madrid a trecut campionatul în plan secund. Conştient că nu se mai pot bate cu Barcelona pentru câştigarea titlului în La Liga, Zidane şi-a focusat toată atenţia pe Liga Campionilor, obiectivul cel mai important din acest final de sezon.

JUVENTUS TORINO – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. CUM AU AJUNS ÎN SFERTURI

Juventus s-a calificat în sferturi după o ”dublă” extrem de dificilă cu Tottenham. A fost 4-3 la general, dar italienii au suferit teribil în ambele manşe. Mai mult, calificarea din Anglia a fost tranşată în doar trei minute, după sclipirile lui Higuain şi Dybala.

 

Real părea să fie victimă sigură cu PSG, dar ”galacticii” s-au calificat într-un stil de mare campioană. Madrilenii au suferit doar o singură repriză (prima, la Madrid), iar în celelalte trei au dominat-o copios pe PSG. Un 5-2 la general pentru Ronaldo şi compania în faţa unei formaţii care visa la supremaţie în Europa, în 2018.

Real Madrid a învins-o pe Juventus în două finale ale Ligii Campionilor. Prima dată, în 1998, când un gol al lui Predrag Mijatovic a readus cel mai important trofeu continental la Madrid după 32 de ani. A doua oară, în sezonul trecut, când echipa lui Zinedine Zidane s-a impus cu 4-1 la Cardiff.

În schimb, „Bătrâna Doamnă” a câştigat ultimele 4 duble eliminatorii. Dominaţia torinezilor a început în sezonul 1995/96, când echipa antrenată atunci de Marcello Lippi a revenit după 0-1 la Madrid şi a mers mai departe datorită succesului cu 2-0 de acasă, pentru ca apoi să cucerească trofeul, ultimul din istoria clubului.

Au urmat semifinala sezonului 2002/03, tranşată de Juve în favoarea sa cu scorul general de 4-3 (1-2 şi 3-1), şi dubla din optimile sezonului 2004/05, când italienii au mers mai departe printr-o victorie cu 2-0 în prelungiri pe teren propriu, după ce au pierdut meciul tur cu 1-0.

În fine, în semifinalele sezonului 2014/15, formaţia pregătită de Max Allegri s-a impus cu 2-1 pe teren propriu, apoi a remizat pe Santiago Bernabeu, scor 1-1, pentru a se califica în finala pierdută ulterior cu FC Barcelona (1-3).

Ultima oară când Real Madrid a eliminat-o pe Juventus s-a întâmplat în sezonul 1986/87 al Cupei Campionilor Europeni. În oprimile de finală, ambele şi-au câştigat partidele de acasă cu 1-0, dar spaniolii au mers mai departe în urma loviturilor de departajare.

Din punct de vedere cronologic, prima dublă eliminatorie dintre Real şi Juventus s-a disputat în sferturile CCE ale sezonului 1961/62, când madrilenii s-au calificat după rejucare.

Programul turului sferturilor Champions League

Marți, 3 aprilie, ora 21:45

Juventus Torino – Real Madrid
FC Sevilla – Bayern Munchen

Miercuri, 4 aprilie, ora 21:45

FC Barcelona – AS Roma
Liverpool – Manchester City

Aproape o treime din meciurile din acest sezon al Ligii Campionilor au fost dezechilibrate şi s-au încheiat la o diferenţă de cel puţin trei goluri, relevă un studiu al CIES Football Observatory, citat de Reuters.

CIES Football Observatory a analizat rezultatele din 29 de competiţii europene: 27 de campionate naţionale, Liga Campionilor şi Europa League. Potrivit studiului, numărul meciurilor „foarte dezechilibrate” a crescut în 20 din aceste competiţii în raport cu sezonul trecut.

„Această analiză arată tendinţa generală spre un dezechilibru competiţional în fotbalul european”, menţionează studiul.

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a afirmat că lipsa echilibrului competiţional este cea mai mare problemă a competiţiilor europene intercluburi.

Liga Campionilor este dominată tot mai mult de câteva cluburi de top, iar numeroase campionate sunt dominate autoritar de o echipă, cum se întâmplă în Germania, unde Bayern Munchen este practic sigură de câştigarea celui de-al şaselea titlu consecutiv.

Studiul CIES arată că în Champions League se întâlneşte cel mai mare procent al meciurilor încheiate la diferenţă de cel puţin trei goluri: 29,5%, faţă de 21% în aceeaşi etapă a sezonului trecut.

În cele cinci campionate mari ale Europei, cel mai ridicat procent se întâlneşte în campionatul Angliei, 21,9%, iar cel mai mic în cel al Germaniei, 11,1%, în scădere cu 5,6% faţă de stagiunea trecută, în ciuda faptului că Bayern a reuşit multe victorii la scor. Procentul este de 19,8% în Serie A, 17,9% în La Liga şi 17,6 în Ligue 1.

Procentul meciurilor dezechilibrate din Europa League este destul de redus, de 16,1%. Potrivit studiului, cele mai puţine întâlniri dezechilibrate sunt în campionatul Rusiei, 10,5%.

În ce priveşte campionatul României, procentul este de 13,9%, în creştere cu 6,2% faţă de sezonul precedent.

REAL MADRID – JUVENTUS LIVE VIDEO în Liga Campionilor. ONLINE STREAM vezi meciul TELEKOM Sport. Real este la un pas să ajungă din nou în semifinalele Ligii Campionilor, urmând s-o întâlnească miercuri acasă pe Juventus Torino în returul sferturilor de finală, după ce în manşa întâi s-a impus cu 3-0. Meciul este LIVE VIDEO pe Telekom Sport și Look.

REAL MADRID – JUVENTUS LIVE VIDEO în Liga Campionilor. ONLINE STREAM vezi meciul TELEKOM Sport. Dinamo Bucureşti este singura echipă care a reuşit o calificare în cupele europene de fotbal după ce a fost învinsă cu 3-0 acasă în meciul tur, notează site-ul italian tuttomercatoweb.com, miercuri, în ziua în care Juventus Torino va încerca să repete această performanţă în returul contra lui Real Madrid, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. 

Site-ul citat aminteşte că Dinamo a reuşit acea revenire spectaculoasă împotriva formaţiei cehe Slovan Liberec, în sezonul 2009-2010, în play-off-ul Europa League. 

Nimeni nu a izbutit o asemenea performanţă în Liga Campionilor, dar Juventus va încerca să dea lovitura în returul de pe Santiago Bernabeu. Marţi, în conferinţa de presă dinaintea meciului, Gianluigi Buffon, portarul lui Juve, a spus că echipa sa va încerca „să reuşească imposibilul”. 

REAL MADRID – JUVENTUS LIVE VIDEO în Liga Campionilor. ONLINE STREAM vezi meciul TELEKOM Sport. Juventus Torino, învinsă de Real Madrid (0-3) în prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor la fotbal, a pierdut primul său meci acasă din cele 25 de partide disputate în ultimii cinci ani în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, relatează EFE. 

Ultimul eşec al ”Bătrânei Doamne” data din 10 aprilie 2013, când torinezii s-au înclinat cu 0-2 în faţa echipei Bayern Munchen. De atunci, pe teren propriu, Juve a câştigat 15 partide şi a remizat în alte 10, înainte ca Real Madrid să obţină, marţi 3 aprilie, prima sa victorie la Torino la 56 ani după un alt succes madrilen, obţinut prin golul legendarului Alfredo Di Stefano. 

Real Madrid este la un pas de a opta sa semifinală consecutivă. Madrilenii au fost eliminaţi ultima oară în sferturi de Monaco, pe 6 aprilie 2004. 

Real Madrid a învins-o marţi pe Juventus cu 3-0 în meciul tur din sferturile Ligii Campionilor, prin golurile marcate de Cristiano Ronaldo (3, 64) şi Marcelo (73).


Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Cu cât se vinde un Oltcit în 2024. Prețul îi va șoca pe mulți români
Capital.ro
S-a dat lege pentru TOATE FEMEILE din România. Vestea cea mare a venit chiar ACUM: Venim cu două beneficii
Playtech.ro
Îţi mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Era o divă HOT, toată lumea o invidia. Acum o mai recunoşti?
DailyBusiness
Documentul prin care românii vor afla ce pensie primesc la bătrânețe. Daniel Baciu anunță schimbarea crucială
Adevarul
Imagini de colecție cu Ion Țiriac tânăr student când se antrena la baza sportivă studențească Tei VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
Ce au pățit acești constănțeni, după ce au trecut granița cu Bulgaria ca să-și cumpere țigări cu 14 lei pachetul
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
A murit Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu: „Din păcate, viața este crudă” Dana suferea de cancer
Capital.ro
Se schimbă legea pentru TOȚI POSESORII de mașini din România: "Acest lucru să nu se mai întâmple"
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
"Din păcate viaţa este crudă". A murit Dana Rotariu, soția fotbalistului din "Generația de Aur" Iosif Rotariu, la vârsta de 60 de ani
substantial.ro
Descoperă rețeta tradițională a Plăcintei cu Carne: Secretele unui gust autentic și savuros
MediaFlux
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'