REZULTATE ŞI CLASAMENT GRUPA ROMANIEI: Care mai sunt şansele tricolorilor

Echipele naționale de fotbal ale României și Danemarcei au terminat la egalitate, 0-0, duminică seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, într-un meci din Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

26 mart. 2017, 21:13
REZULTATE ŞI CLASAMENT GRUPA ROMANIEI: Care mai sunt şansele tricolorilor

România a remizat cu Danemarca, 0-0, și a pierdut o șansă bună, aceea de a urca pe locul 2 în grupă. Ce șanse de calificare mai avem la Campionatului Mondial din 2018?

Polonia pare a nu mai avea nicio emoție, fiind lider detașat după ce tocmai a învins în Muntenegru. Acum are 13 puncte, cu 6 lungimi avans față de echipa pe care tocmai a învins-o, ocupanta poziției secunde!

În clasament urmează Danemarca (7p), apoi România și Armenia (6p). Teoretic, mai sunt destule șanse de a termina  pe locul 2 în grupă. Practic, avem două mari probleme:

1. Programul ne este defavorabil! Vom avea 3 deplasări foarte dificile, chiar contra formațiilor de deasupra noastră: Polonia, Muntenegru și Danemarca. 

2. Locul 2 ar putea fi chiar și el insuficient. Câștigătoarele grupelor se califică automat la Mondial, iar cele mai bune locuri secunde merg la baraj. În grupa noastră este cel mai slab loc 2 dintre toate grupele. Ceea ce înseamnă că e posibil să garanteze accesul în play-off, scrie GSP.ro.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 13
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 7
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru