Riscă ÎNCHISOARE pe VIAŢĂ după ce a făcut SEX cu 300 de PERSOANE, dar a omis să le spună un amănunt important

Un bărbat din America a fost arestat şi riscă închisoarea pe viaţă, după ce a făcut sex cu 300 de bărbaţi, dar a omis să le spună că i-a infectat cu virusul HIV. Tânărul a fost depistat pozitiv în 2003, fiind bolnav de SIDA. 

06 sept. 2013, 13:49
Riscă ÎNCHISOARE pe VIAŢĂ după ce a făcut SEX cu 300 de PERSOANE, dar a omis să le spună un amănunt important

David Lee Mangum, un bărbat de 36 de ani din Missouri, a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu 300 de bărbaţi în ultimii zece ani, dar a omis să le spună acestora că îi va infecta cu virusul HIV, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Un bărbat a primit 14 ani de închisoare pentru că şi-a infectat soţia cu HIV

Autorităţile din oraşul Dexter l-au reţinut pe tânăr după ce un fost partener de-al lui a descoperit în luna iulie că riscă să facă SIDA, după ce a fost testat pozitiv pentru HIV. Potrivit legilor locale, infectarea unei alte persoane este considerată infracţiune, motiv pentru care el riscă să facă închisoare pe viaţă.

Citeşte şi Dragostea pentru un COLAC de ÎNOT l-a băgat la ÎNCHISOARE. Vezi cum şi-a surprins un bărbat vecinul

Întrebat de ce a recurs la acest gest, Mangum a spus că i-a fost frică de refuzul partenerilor de a face sex din cauza bolii sale. Mai mult, el a adăugat că ştie doar numele mic al partenerilor. În prezent, infractorul îşi aşteaptă pedeapsă, având de plată un sfert de milion de dolari pentru a fi eliberat pe cauţiune.