RITA ORA s-a despărţit de fostul iubit pentru a începe o nouă relaţie cu ANDREW GARFIELD, STARUL DIN SPIDERMAN

Rita Ora s-a despărțit în luna noiembrie din 2018 de producătorul muzical Andrew Watt, cu care a avut o relație timp de doi. În decembrie, Rita a început o relație cu Andrew Garfield, un celebru actor. Printre premiile câștigate se află două trofee BAFTA și un Tony Award. De asemenea, are și o nominalizare la premiile Oscar.

23 ian. 2019, 09:34

Rita Ora a confirmat că s-a despărțit de câteva luni de Andrew Wyatt, dar nu a confirmat oficial relația cu Andrew Garfield, actorul cunoscut pentru rolurile din filme precum „The Social Network”, „The Amazing Spider-Man”, „Hacksaw Ridge” și „Silence”, scrie profm.ro. Totuși, în timpul interviului acordat postului de radio SiriusXM Hits 1 nu a negat o relație cu actorul

Citeşte şi Doliu în muzică, s-a stins o legendă. Anunţul trist a fost făcut joi seară

RITA ORA ȘI ANDREW GARFIELD ÎNCĂ NU AU CONFIRMAT PUBLIC RELAȚIA

Rita Ora și Andrew Garfield nu vor să facă încă publică relația pentru că aceasta este la început. O sursă apropiată celor doi a spus pentru The Sun că marea problemă a acestei povești este că ambii au proiecte profesionale care le ocupă o mare parte din timp. Astfel, nu se văd atât de des pe cât și-ar dori.

RITA ORA S-A TREZIT CU UN ADMIRATOR ÎN FAȚA UȘII, CARE AVEA IMPRESIA CĂ ARTISTA I-A CERUT SĂ SE MUTE CU EA

În ultima perioadă, Rita Ora a avut de înfruntat o situație ciudată. Un fan care o urmărește pe rețelele de socializare era convins că el și cântăreața au o relație reală. Artista a povestit pentru Daily Star ce a făcut respectivul admirator. „Am avut o situație cu un stalker care a venit la mine acasă și și-a lăsat valiza în fața ușii mele. Era convins că i-am cerut să se mute alături de mine. Nu am vorbim niciodată cu el și nu știu cine este. A fost un pic ciudat, un pic înfricoșător”.