ROBBIE WILLIAMS, prima noapte în România. A cerut o cameră specială la hotel pentru câinele său VIDEO

Mai sunt câteva ore până la cel mai aşteptat concert al anului! Robbie Williams a petrecut prima noapte în România. Superstarul a venit joi seară cu un avion privat şi nu a acceptat să se vadă cu fanii în aeroport. Lista de cerinţe a fost mare, asemenea unui superstar. La hotel a vrut cameră specială pentru căinele său, Spencer, aproape 300 de prosoape şi gume de mestecat cu arome diferite.

17 iul. 2015, 05:39
ROBBIE WILLIAMS, prima noapte în România. A cerut o cameră specială la hotel pentru câinele său VIDEO

Robbie Williams a venit la Bucureşti cu un avion privat. O limuzină de lux de nouă metri l-a dus pe artist la un hotel de lux din centrul Capitalei, potrivit România TV. Aici, s-au făcut pregătiri cu o săptămână înainte. Robbie Williams a închiriat 33 de camere pentru el şi pentru membrii echipei. Nici măcar recepţionera nu ştie în ce cameră doarme megastarul. Cântăreţul a cerut şi o cameră specială pentru câinele său, Spencer.

„Robbie Williams are un câine pentru care a rezervat o cameră în plus. În afară de cele 33 de camere rezervate, mai e una în plus pentru câine”, a declarat un agent de securitate.

La hotelul la care a ales să se cazeze Robbie Williams, măsurile de securitate sunt sporite. Au fost chemaţi la serviciu toţi agenţii de securitate, pentru ca lucrurile să se desfăşoare întocmai. „Suntem toţi chemaţi, suntem toţi aici. Suntem 22 de agenţi pe schimb”, a spus un agent de securitate.

Pentru a se simţi în largul său, Robbie Williams a avut mai multe cerinţe speciale. Pentru seara concertului, vrea să aibă în cabină 280 de prosoape, 50 de kilograme de gheaţă şi mult lapte. De asemenea, a cerut şi gume de mestecat cu arome diferite.

Concertul de joi seară de la Bucureşti îi va aduce lui Robbie Williams un venit uriaş, de 1,5 milioane de euro. Britanicul are o avere estimată la 200 de milioane de dolari.

CITEŞTE ŞI: Concert Robbie Williams: Program şi REGULI DE ACCES