Robert Negoiţă: Mulţi mă văd deja candidat al PSD la Primăria Capitalei

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, scrie, joi, pe pagina de Facebook, că, după ce a fost ales președinte al Organizației PSD București, mulţi îl văd candidat al partidului la Primăria Generală a Capitalei. Negoiţă spune însă că el şi-a luat o serie angajamente faţă de locuitorii din sectorul 3 şi ar vrea să le respecte pe toate.

17 sept. 2015, 13:09
Robert Negoiţă: Mulţi mă văd deja candidat al PSD la Primăria Capitalei

Într-o postare intitulată „alături de cetăţenii din sectorul 3#, Robert Negoiţă spune că doreşte să-şi respecte toate angajamentele pe care şi le-am luat in fata cetatenilor Sectorului 3.

Recent am fost ales presedinte al organizatiei PSD Bucuresti. Multi ma vad deja candidat al partidului meu la Primaria Municipiului Bucuresti.

Eu nu am uitat de angajamentele pe care mi le-am luat in vara anului 2012, in fata locuitorilor din Sectorul 3. Am venit atunci cu un program si am promis ca il voi realiza. Cetatenii Sectorului 3 stiu si au vazut ca multe dintre promisiunile mele s-au realizat deja. Dar mai avem mult de munca si pentru viitor.

Avand in vedere ca Sectorul 3 este cel mai mare „oras” din Romania, dupa Capitala, procesul de anvelopare a tuturor blocurilor (peste 2000) nu putea fi finalizat intr-un singur mandat. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care imi doresc sa merg mai departe!

Vom reusi sa anvelopam, pana la terminarea primului mandat, aproape jumatate din blocurile din sector, iar in aceste conditii sunt convins ca impreuna vom finaliza, in urmatorii ani, acest proces ambitios de regenarare urbana.

In plus, mi-am propus sa terminam amplul proces de transformare al scolilor care, pe langa modernizare si digitalizare (proiect finalizat deja), mai trebuie sa fie dotate si cu facilitati de utima generatie pentru activitati sportive.

Am promis ca administratia locala va fi reformata, la standarde germane, dar mai sunt de perfectionat si multe alte lucruri, pentru a ajunge sa traim in cel mai Verde, Inteligent si European oras din Romania – Sectorul 3. Am investit foarte mult timp si efort in activitatea de primar de sector, iar oamenii stiu acest lucru.

Doresc sa-mi respect toate angajamenele pe care mi le-am luat in fata cetatenilor Sectorului 3!„, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.