Româncă moartă în Austria, după o ceartă cu iubitul. Au intervenit mascaţii şi negociatorii. Cum s-a întâmplat tragedia

Telenovelă românească într-un oraș din Austria, încheiată luni cu moartea unei femei de 27 de ani. Partenerul ei, în vârstă de 30 de ani, se află în spital, în stare gravă. 

27 iun. 2018, 12:09
Româncă moartă în Austria, după o ceartă cu iubitul. Au intervenit mascaţii şi negociatorii. Cum s-a întâmplat tragedia

Potrivit anchetatorilor, cei doi români se certau în apartament, iar la un moment dat tânăra a căzut de la etajul al doilea, printr-o fereastră, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte şi Român mort din cauza epuizării în Austria. Tânărul plecase de câteva zile la cules de căpşuni

Partenerul ei, în vârstă de 30 de ani, a sărit pe aceeași fereastră câteva ore mai târziu. Bărbatul se află acum la spital în comă indusă.

După căderea femeii de la fereastră, de la o înălțime de circa opt metri, românul a ținut ostatici o altă femeie și pe copilul acesteia. Bărbatul i-a eliberat pe cei doi numai după intervenția unui grup de negociatori. În timp ce aceștia îi ofereau un pachet de țigări au acționat trupele speciale de poliție, însă românul a reușit să fugă și să sară de la fereastră.

Anchetatorii au spus că femeia a murit după ce s-a rănit grav la cap pe timpul căderii. Încă nu este clar dacă a fost vorba de un accident sau tânăra a fost impinsă de iubitul ei.

După incident, polițiștii au anunțat că în locuința românilor a fost găsită o armă de foc.

Potrivit medicilor, viața bărbatului nu este în pericol. Cei doi români erau cunoscuți în Bregenz ca fiind activi în mediul cerșetorilor.