Româncă moartă la Londra. S-a aruncat în gol de pe catedrala Saint Paul din Londra. Lidia era studentă la medicină în ultimul an

O tânără româncă, de doar 23 de ani, s-a aruncat în gol de pe catedrala Saint Paul din Londra, în faţa vizitatorilor. Cel puţin asta susţin martorii. Lidia a murit pe loc. Tânăra de o frumuseţe ieşită din comun, excela la studii, dar nu-şi putea face prieteni. Mama ei spune despre ea că era un suflet din altă lume.

16 oct. 2017, 15:10
Româncă moartă la Londra. S-a aruncat în gol de pe catedrala Saint Paul din Londra. Lidia era studentă la medicină în ultimul an

La numai 23 de ani, Lidia Drăgescu avea toată viaţa înainte. Era studentă la medicină în Anglia în ultimul an şi mai avea numai câteva săptămâni până când îşi finaliza studiile şi îşi lua diploma de neurochirurg. Voia cu disperare să devină medic, să opereze pe creier, era fascinată această profesie. Mai avea încă o diplomă în Economie şi Afaceri. Se mutase în Marea Britanie în urmă cu cinci ani şi îşi înfiinţase o firmă de recrutare de forţă de muncă. Excela în studii universitare, dar îi era greu să-şi facă prieteni. Deseori mergea la catedrala Saint Paul, unde îşi găsise liniştea.

„Mergea la St. Paul cel puţin o dată pe săptămână, mergeam împreună în fiecare duminică. De cele mai multe ori, mergea acolo singură şi când nu era fericită, era locul ei preferat în oraş. Nu avea prieteni, dar era bună, dezinteresată şi făcea totul pentru familia ei”, a povestit mama Lidiei, dărâmată de pierderea suferită.

Miercurea trecută la ora 10.30 dimineaţa, Lidia a mers din nou la catedrală, a urcat într-una dintre galeriii, Whispering Gallery, care are un sistem acustic ce permite unei persoane situate la un capăt să audă şoaptele din celălalt capăt. Lidia a trecut de bara de protecţie şi a plonjat în gol de la 30 de metri în faţa vizitatorilor. A murit pe loc.

„Lidia a fost cea mai frumoasă persoană din lume. Inima ei era pură şi bună, un suflet din altă lume”, a mai spus mama ei, potrivit stirileprotv.ro.

Catedrala Saint Paul a rămas închisă a doua zi după tragedie.

Vezi si: Tragedie lângă Capitală. Un tânăr s-a aruncat de pe un stâlp de telecomunicaţii