Romania, favorita cu Armenia la pariuri. Care sunt cotele pentru marcatori

Dupa ce a fost aproape de victorie in meciul cu Muntenegru de pe teren propriu, insa a reusit sa castige un singur punct, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei va intalni reprezentativa Armeniei pe 8 octombrie, in cea de-a doua partida din cadrul campaniei de preliminarii pentru Campionatul Mondial din Rusia.

RomaniaTV.net
07 oct. 2016, 12:50
Romania, favorita cu Armenia la pariuri. Care sunt cotele pentru marcatori

Echipa antrenata de Christoph Daum are nevoie de o victorie la Erevan, atat pentru a urca in clasamentul grupei, cat si pentru moralul jucatorilor, extrem de important intr-un astfel de moment de inceput de drum alaturi de un nou selectioner si cu un nou obiectiv – grandios, daca socotim ca ar fi vorba despre prima calificare la un turneu final de Campionat Mondial dupa 20 de ani! Ultima data, romanii au jucat la CM 1998, in Franta, pana in optimi. Intre timp, doar incercari ratate…

Partida Armenia – Romania, programata sambata de la ora 19:00, se va desfasura in acelasi timp cu un alt meci important pentru economia Grupei E, Muntenegru – Kazahstan. Si asta mai ales in conditiile in care urmatorul meci al Romaniei este chiar in Kazahstan, pe 11 octombrie. In prezent, Danemarca este lider in grupa cu 3 puncte, iar Armenia este pe ultimul lor, cu 0 puncte. Celelalte echipe (Romania, Polonia, Muntenegru si Kazahstan) detin fiecare cate un singur punct. La final, doar primul loc din grupa are calificarea asigurata, in timp ce locul 2 poate insemna un „bilet” pentru o a doua sansa, intr-un play-off al celor mai bune 8 echipe de loc secund din 9.

Romania are prima sansa in meciul cu Armenia, conform cotelor agentiei de pariuri online Unibet. Astfel, cota Romaniei este 2,10, in timp ce pentru Armenia victoria pare mai putin probabila – cota 3,60. Un pariu castigator pe rezultatul de egalitate ar aduce unui jucator de 3,2 ori suma pariata la Unibet. O cota atractiva este cea pentru „Romania nu pierde in Armenia” – 1,30.

Favoriti pentru a marca in poarta Armeniei sunt Bogdan Stancu (cota 3,30), Florin Andone (cota 3,55) si Claudiu Keseru (de asemenea cota 3,55), Denis Alibec (cota 3,80) si Nicolae Stanciu (cota 3,95). Unibet propune cote si mai mari (aproximativ duble) pentru pariuri ce ii indica pe acestia drept marcatori ai primului gol sau ai ultimului gol. Toate cotele pot varia sunt sunt disponibile oricand pe unibet.ro, putand fi consultate inclusiv de pe dispozitive mobile, eventual chiar din aplicatia speciala pentru smartphone si tableta.