ROMANIA – KAZAHSTAN 3-1: Debut frumos pentru Contra pe banca naţionalei. REZULTATE şi CLASAMENT

România s-a impus previzibil, 3-1 cu Kazahstan, în preliminariile CM 2018. În derby-ul grupei, reprezentativa Danemarcei a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, selecţionata Muntenegrului, în timp ce Polonia a zdrobit cu 6-1 Armenia în deplasare.

05 oct. 2017, 14:37
ROMANIA – KAZAHSTAN 3-1: Debut frumos pentru Contra pe banca naţionalei. REZULTATE şi CLASAMENT

Cosmin Contra a debutat cu dreptul la echipa națională a României, „tricolorii” reușind să câștige meciul de pe teren propriu cu Muntenegru, scor 3-1. 

Cosmin Contra a răguşit la primul meci: „Am avut emoţii”

Ignorat în mandatul lui Daum, Constantin Budescu a revenit acum la națională și a făcut spectacol. Fotbalistul FCSB-ului a reușit să marcheze în minutele 33 și 38, al doilea gol venind dintr-un penalty obținut tot de el.

Intrat pe teren în minutul 66, Claudiu Keșeru a marcat în minutul 73 dintr-o pasă a lui Alex Chipciu. Formația din Kazahstan a marcat în minutul 82, prin Turysbek, care a reluat cu capul din 6 metri de lângă Benzar.

România acumulează 12 puncte și este pe locul 4 în grupa de calificare, cu 4 puncte în spatele Muntenegrului. Kazahstan rămâne cu două puncte și e ultima în grupă.

În celelalte jocuri din grupă, Armenia – Polonia 1-6 și Muntenegru – Danemarca 0-1.

Polonia 9 7 1 1 24-12 22
Danemarca 9 6 1 2 19-7 19
Muntenegru 9 5 1 3 18-8 16
ROMÂNIA 9 3 3 3 11-9 12
Armenia 9 2 0 7 9-25 6
Kazahstan 9 0 2 7 5-25 2
 

Budescu: În această seară ne-am bucurat de fotbal; Contra a adus un plus la naţională, am jucat şi pentru el

Rezultatele înregistrate în etapa a 9-a din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018

GRUPA C

Azerbaijan – Cehia 1-2 (Izmailov 55-pen. / Kopic 35, Barak 66)

Irlanda de Nord – Germania 1-3 (Magennis 90+3 / Rudy 2, Wagner 21, Kimmich 86)

San Marino – Norvegia 0-8 (Simoncini 8-aut., King 15-pen., 18, Elyounoussi 40, 48, 69, Selnaes 59, Linnes 87)

GRUPA E

Armenia – Polonia 1-6 (Hambardzumyan 39 / Grosicki 2, Lewandowski 18, 25, 64, Blaszczykowski 58, Wolski 89)

Muntenegru – Danemarca 0-1 (Eriksen 16)

România – Kazahstan 3-1 (Budescu 33, pen. 38, Keşeru 74 / Turysbek 82)

GRUPA F

Anglia – Slovenia 1-0 (Kane 90+4)

Scoţia – Slovacia 1-0 (Martin 89)

Malta – Lituania 1-1 (Agius 23 / Slivka 53)

LIVE TEXT: 

Min. 82: GOL KAZAHSTAN! A înscris Turysbek

Min. 73: GOOOOL ROMÂNIA! Claudiu Keşeru înscrie cu un şut la colţul lung, după o pasă excelentă a lui Chipciu

Min. 37: Budescu înscrie şi din penalty, 2-0, după ce arbitrul a cerut repetarea loviturii.

Min. 33: ROMANIA – KAZAHSTAN  1-0, gol BUDESCU!

Min. 19: Ocazie mare Romania, dar tabela rămâne neschimbată. Benzar pasează la Andone, care îl deschide excelent pe Chipciu, șutul acestuia este ușor atins de portarul oaspeților, suficient cât să treacă peste poartă 

Arbitrul a atenționat că va întrerupe partida, dacă spectatorii nu vor renunța la lasere

* Danemarca deschide scorul în derby-ul rundei, 1-0 în Muntenegru.

* Intr-un alt meci din grupa, Polonia a zdrobit Armenia, scor 6-1.

Echipele de start:

România: Tătărușanu – Benzar, Chiricheș, Dr. Grigore, Cr. Ganea – Pintilii, R. Marin – Chipciu, Budescu, Grozav – Fl. Andone 

Rezerve: Pantilimon, Niță, Băluță, Deac, Bălașa, Hanca, Bancu, Hoban, Stanciu, Ioniță II, Keșeru

Kazahstan: Pokatilov – Beysbekov, Maliy, Akhmetov, Dmitrenko, Suyumbayev – Kuat, Darabayev, Tagybergen, Nurgaliyev – Murtazayev 

UPDATE: Răzvan Burleanu a vorbit despre partida dintre România și Kazahstan, meci care e sinonim cu debutul lui Cosmin Contra pe banca echipei naționale.

„Este un nou început, atât pentru echipa națională, cât și pentru Cosmin Contra și de aceea ne bucurăm că acest meci e la Ploiești. Noul selecționer a avut parte de cele mai frumoase rezultate din careira sa pe acest stadion. Ne dorim să vedem o echipă cu mult mai multă ambiție, mult mai multă determinare.

Chiar dacă pare un meci amical, pentru noi este mai mult decât un meci oficial, pentru că este un nou început.

Acest meci contează pentru că trebuie să ne menținem în liga a treia și chiar să ne calificăm în liga a doua, și, mai mult decât atât, contează pentru moralul jucătorilor. Sunt încrezător că jucătorii naționalei vor avea o altă prestație, o altă determinare”, a declarat Burleanu conform TV Digi Sport.

UPDATE 11:41 Avem primul „11” al României pentru confruntarea cu Kazahstan:

Tătăruşanu – Benzar, Chiricheş, Grigore, Ganea – Pintilii, R. Marin – Chipciu, Budescu, Grozav – Fl. Andone.

ROMANIA – KAZAHSTAN ONLINE 2017, LIVE STREAMING TVR. Reprezentativa României dispută joi, de la ora 21:45, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, penultimul joc din grupa de calificare la Campionatul Mondial – Rusia 2018.

 

ROMANIA – KAZAHSTAN ONLINE 2017, LIVE STREAMING TVR Echipa probabilă:

  • România: Tătăruşanu – R. Benzar, Chiricheş, D. Grigore, Cr. Ganea – Pintilii, R. Marin – A. Ioniţă, Budescu, Chipciu – Fl. Andone
  • Fotbaliştii echipei naţionale a României şi-au ales numerele pe care le vor purta la meciul cu Kazahstan, informează site-ul frf.ro. Pentru această partidă, fundaşul Cosmin Moţi este suspendat, în timp ce portarul Bogdan Lobonţ nu face parte din lot.

    Tricolorii şi-au ales numerele pe care le vor purta la meci:

     

    Portari: 1. Costel Pantilimon • 12. Ciprian Tătăruşanu • 16. Florin Niţă

    Fundaşi: 2. Romario Benzar • 3. Cristian Ganea • 4. Mihai Bălaşa • 6. Vlad Chiricheş • 21. Dragoş Grigore

    Mijlocaşi: 5. Ovidiu Hoban • 7. Alexandru Chipciu • 8. Mihai Pintilii • 13. Alexandru Băluţă • 14. Constantin Budescu • 15. Nicuşor Bancu • 17. Ciprian Deac • 18. Răzvan Marin • 20. Sergiu Hanca • 22. Alexandru Ioniţă • 23. Nicolae Stanciu

    Atacanţi: 9. Florin Andone • 10. Gheorghe Grozav • 11. Claudiu Keşeru • 19. George Ţucudean

  • Romania-Kazahstan. UPDATE | ora 10:07. Suporterii care şi-au achiziţionat bilete pentru acest joc trebuie să ştie că porţile stadionului din Ploieşti vor fi deschise începând cu ora 19:30. Dacă nu ai apucat încă să-ţi cumperi un bilet, încă o mai poţi face chiar de la stadion. Casele de bilete se deschid la ora 12:00.

    Romania-Kazahstan. UPDATE | ora 09:04. Antrenorul naţionalei s-a decis cu greu asupra primului 11. Contra şi Budescu revin pe stadionul pe care au făcut performanţe. Contra a luat Cupa, Budescu a promovat cu Petrolul.

Echipa naţională a României intră într-o nouă eră. Oricât de perimată este exprimarea, venirea lui Cosmin Contra pe banca tehnică aduce un nou val de entuziasm după o perioadă gri în care Christoph Daum a eşuat în a menţine România în lupta pentru un loc de baraj în preliminariile CM 2018 din Rusia. Venit de la Dinamo după un start apatic de campionat, Contra are de gestionat un final de campanie fără miză în lupta pentru calificare, dar care poate lămuri definitiv felul în care trebuie să abordăm următoarea campanie de calificare. 

Cosmin Contra se află în fața primului său meci în calitate de selecționer al României, în partida cu Kazahstan, din această seară, de la Ploiești. Meciul nu mai are nicio miză pentru tricolori, care au pierdut orice șansă de calificare la Mondialul din 2018, iar interesul din partea fanilor este unul moderat.

Fără șanse de calificare, ”tricolorii” nu concep să rateze victoria în ultimul meci de pe teren propriu din aceste preliminarii. „Reîncepem împreună! România are nevoie de spiritul Ploieștiului”, este afișul de lângă arena Ilie Oană, FRF mizând mai ales pe suporterii Petrolului la meciul de azi. Dar chiar și așa, cu o zi înainte de meciul de la Ploiești, organizatorii au vândut doar 7000 de bilete, ceea ce înseamnă jumătate din tichetele scoase la de FRF. Cei care nu și-au cumpărat încă bilete o mai pot face până la ora meciului, de la casele de bilete de la stadion. Cosmin Contra a antrenat-o pe Petrolul între 2012 și 2014, noul selecționer al României reușind să câștige Cupa României pe banca prahovenilor, în urmă cu 4 ani.

În acest moment, conform informațiilor oferite de Fotbal Club, Contra știe nouă titulari pentru meciul de la Ploiești, singurele dubii fiind legate de linia de mijloc cu care vor începe tricolorii. Favoriți să fie titulari sunt Gicu Grozav și Alex Chipciu. FCSB va avea trei titulari la Ploiești: Benzar, Pintilii și Budescu, ultimul revenit la echipa națională după evoluțiile excelente din ultima perioadă, pe care le-a avut în Liga 1 și în Europa League.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Gheorghe Grozav, jucătorul echipei turce Karabukspor, va purta tricoul cu numărul 10 la meciul de joi în care Cosmin Contra va debuta joi în postul de selecţioner al României, împotriva Kazahstanului, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti (ora 21,45), în penultima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2018. ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Revine Lobonț

 

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE La acest joc, Contra nu conta pe portarul Bogdan Lobonţ (AS Roma) şi pe fundaşul Cosmin Moţi (Ludogoreţ Razgrad), ultimul fiind suspendat.

 

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Conform FRF, tricolorii şi-au ales următoarele numere pentru acest meci:
Portari: 1. Costel Pantilimon, 12. Ciprian Tătăruşanu, 16. Florin Niţă;

Fundaşi: 2. Romario Benzar, 3. Cristian Ganea, 4. Mihai Bălaşa, 6. Vlad Chiricheş, 21. Dragoş Grigore;

Mijlocaşi: 5. Ovidiu Hoban, 7. Alexandru Chipciu, 8. Mihai Pintilii, 13. Alexandru Băluţă, 14. Constantin Budescu, 15. Nicuşor Bancu, 17. Ciprian Deac, 18. Răzvan Marin, 20. Sergiu Hanca, 22. Alexandru Ioniţă , 23. Nicolae Stanciu;

Atacanţi: 9. Florin Andone, 10. Gheorghe Grozav, 11. Claudiu Keşeru, 19. George Ţucudean.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Kazahii nu se tem

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Antrenorul naţionalei de fotbal a Kazahstanului, Aleksandr Borodiuk, a declarat, miercuri seară, la Ploieşti, că meciul cu echipa României va fi unul interesant, ambele echipe fiind puternice.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE „Cred că va fi un joc interesant, antrenant, ambele echipe sunt puternice. Ne gândim şi noi că, dat fiind că s-a schimbat antrenorul echipei României, jucătorii români vor dori să demonstreze că joacă bine şi sperăm că şi pentru suporteri va fi un meci interesant”, a afirmat, într-o conferinţă de presă,. Aleksandr Borodiuk.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Întrebat în ce măsură contează în jocul românilor lipsa lui Bogdan Stancu, acesta a precizat că în fotbal nimeni nu este de neînlocuit.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE „L-am analizat pe Stancu, este un jucător bun, dar în fotbal nu există oameni de neînlocuit. Fotbalul este un joc de echipă şi se pot compensa rezultatele”, a explicat antrenorul.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Pe de altă parte, el a făcut referire la lipsa din echipa sa, din cauza accidentărilor, a unor jucători importanţi.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE „Echipa Kazahstanului a pierdut câţiva jucători cheie din cauza accidentărilor, dar vor fi alţi jucători în locul lor. Este un pic îngrijorător, dar aceşti jucători noi vor avea şansa să se afirme, să îşi demonstreze responsabilitatea pentru echipă, pentru ţară”, a afirmat Borodiuk.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE VIDEO STREAM ONLINE Potrivit acestuia, tactica de joc este stabilită, iar componenţa echipei de start este în mare parte creionată, având neocupate o poziţie de mijlocaş şi o alta de atacant.

ROMANIA – KAZAHSTAN ONLINE 2017, LIVE STREAMING TVR. De partea cealaltă, kazahii, prin vocea selecționerului Aleksandr Borodyuk, vor să-i strice debutul lui Cosmin Contra pe banca ”tricolorilor”. Acesta este convins că nu va pleca învins de la Ploieşti. ”În mare, tactica a fost stabilită, echipa cu care voi începe, la fel. Au mai rămas două posturi pe care nu m-am decis încă pe cine voi trimite”, a spus Aleksandr Borodyuk. Selecționerul a jucat împotriva României în meciul de la Campionatul Mondial din 1990, când tricolorii au învins URSS cu 2-0, după dubla lui Marius Lăcătuș. ”Amintiri foarte frumoase. Au rămas în istorie, este deja istorie. Ambele echipe erau puternice. Atât în echipa României cât și în cea a URSS-ului erau jucători valoroși”, a adăugat Borodyuk.

Kazahstan ocupă ultimul loc în grupa E preliminară, cu doar două puncte adunate în 8 meciuri.

ROMANIA – KAZAHSTAN ONLINE 2017, LIVE STREAMING TVR Echipele probabile:
România: Tătărușanu – Benzar, Chiricheș, Grigore, Ganea – Pintilii, R. Marin – Chipciu, Budescu, Grozav – Andone
Kazahstan: Loria – Dmitrenko, Logvinenko, Shomko, Akhmetov – Beysebekov, Suyumbaev, Kuat, Darabaev – Kizhnichenko, Murtazaev

România – Kazahstan se joacă joi, 5 octombrie, de la ora 21:45, iar Danemarca – România se va disputa duminică, 8 octombrie, de la ora 19:00.

Toate meciurile naționalei României din preliminariile Cupei Mondiale din 2018 pot fi urmărite în format live text pe RomaniaTV.net

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE  VIDEO Cosmin Contra, la meciul său de debut ca selecţioner al naţionalei de fotbal a României, începe meciul cu formaţia Kazahstanului cu Constantin Budescu titular, joi seara, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE  VIDEO În apărare, Contra va începe cu Dragoş Grigore şi Cristian Ganea, Răzvan Marin va evolua la închidere, alături de Mihai Pintilii, în timp ce linia de mijloc este formată din Chipciu, Budescu şi Grozav.
ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE  VIDEO   Benzar şi Chiricheş sunt în continuare titulari incontestabili în apărare, la fel ca şi Andone în atac.

ROMÂNIA-KAZAHSTAN LIVE  VIDEO Echipele de start:
România: 12. Ciprian Tătăruşanu – 2. Romario Benzar, 6. Vlad Chiricheş (căpitan), 21. Dragoş Grigore, 3. Cristian Ganea – 8. Mihai Pintilii, 18. Răzvan Marin – 7. Alexandru Chipciu, 14. Constantin Budescu, 10. Gheorghe Grozav – 9. Florin Andone. Selecţioner: Cosmin Contra.
Rezerve: 1. Costel Pantilimon, 16. Florin Niţă – 4. Mihai Bălaşa, 5. Ovidiu Hoban, 11. Claudiu Keşeru, 13. Alexandru Băluţă, 15. Nicuşor Bancu, 17. Ciprian Deac, 19. George Ţucudean, 20. Sergiu Hanca, 22. Alexandru Ioniţă II, 23. Nicolae Stanciu.
Kazahstan: 12. Stas Pokatilov – 21. Abzal Beisebekov, 2. Serghei Malîi, 6. Ieldos Ahmetov, 4. Viktor Dmitrenko, 16. Gafurjan Suiumbaev – 8. Ashat Taghiberghen – 5. Islambek Kuat (căpitan), 7. Aslan Darabaev, 13. Azat Nurgaliev – 14. Roman Murtazaev. Selecţioner: Aleksandr Borodiuk.
Rezerve: 1. David Loria, 22. Igor Şaţki – 9. Baurjan Turisbek, 10. Ierkebulan Tunghişbaev, 15. Maksat Baijanov, 17. Tanat Nuserbaev, 18. Dmitri Miroşnicenko, 19. Aleksei Scetkin, 20. Serghei Hijnicenko.

Arbitru: Sandro Schaerer; arbitri asistenţi: Stephane De Almeida, Sladan Josipovic; arbitru de rezervă: Alain Bieri (toţi din Elveţia)
Delegat FIFA: Vasko Dojcinovski (Macedonia), observator FIFA pentru arbitri: Bertrand Layec (Franţa)