ROMANIA – MUNTENEGRU 1-1 în preliminariile CM 2018. Stanciu a ratat PENALTY la ULTIMA FAZĂ

ROMANIA - MUNTENEGRU 1-1. România a remizat, duminică, pe Cluj Arena, 1-1 cu Muntenegru, în primul meci din Grupa E a prelliminariilor pentru CM 2018 din Rusia. În celelalte meciuri din grupă, Danemarca - Armenia 1-0 şi Kazahstan - Polonia 2-2.

04 sept. 2016, 20:34
ROMANIA – MUNTENEGRU 1-1 în preliminariile CM 2018. Stanciu a ratat PENALTY la ULTIMA FAZĂ
Reprezentativele României şi Muntenegrului sunt la egalitate, scor 1-1, pe Cluj Arena, în prima etapă a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018, zona Europa, Jovetici înscriind pentru oaspeţi la doar două minute după golul tricolorilor. 

Selecționerul Christoph Daum nu e mulțumit de rezultatul din meciul cu Muntenegru, scor 1-1. Acesta explică și cine trebuia de fapt să execute penaltyul din prelungiri.

„Nu sunt mulțumit. Am avut șansa să câștigăm acest meci. Sincer chiar meritam după ce am jucat în a doua repriză, când am controlat meciul.

Mi-a plăcut Romario Benzar cu ce-a făcut acolo pe partea dreaptă, la fel Hoban, iar Bicfalvi a muncit mult pentru echipă.

Cred că am fi putut trata altfel unele situații și puteam scoate mai multe. Am muncit bine, dar n-am câștigat. Cel care trebuia să execute era Stancu, dar a fost înlocuit. Al doilea era Săpunaru, dar el era lovit.

Așa a bătut Stanciu. Dar nu era garantat că și ei marcau. Nu am de ce să fiu supărat pe el. Știam că prima repriză va fi mai grea, din acest motiv l-am introdus pe Popa abia în a doua repriză, când putea surprinde cu viteza.

Am pierdut două puncte, dar mai sunt 9 finale. Totul e deschis, calificarea nu poate fi pierdută după un meci”, a declara Christoph Daum la Digi Spor.

ROMANIA MUNTENEGRU 1-1 LIVE TEXT

Min. 90+7: Stanciu a ratat un penalty acordat după un fault la Keşeru. Stanciu a tras peste poartă!

Min. 87: GOL MUNTENEGRU! A marcat JOVETIC, cu capul, după o lovitură liberă! ROMANIA – MUNTENEGRU 1-1!

Min. 85: GOL ROMANIA! A marcat AD. POPA, după o acţiune a lui Stanciu! ROMANIA – MUNTENEGRU 1-0!

Min. 60: Lovitură liberă periculoasă executată de Stanciu, paradă a portarului muntenegrean.

Min. 55: Stanciu, cu un şu peste şi un luft, cel mai periculos jucător al României.

MIN. 45: ROMANIA – MUNTENEGRU 0-0 la pauză.

MIN. 30: Meci echilibrat, cu o uşoară dominare a oaspeţilor.

MIN. 21: Florin Andone, ocazie URIAŞĂ, respinge portarul Muntenegrean.

Min. 7: Săpunaru trage din unghi, mingea lovește plasa laterală, primul şut al României spre poarta adversă.

Min. 5: MARE OCAZIE MUNTENEGRU! Beqiraj scapă singur spre poartă, încearcă să-l depășească pe Pantilimon, dar portarul nostru iese excelent și respinge. 

Meciul naţionalei României cu Muntenegru, primul pentru tricolori în grupa E de calificare la Cupa Mondială din 2018, zona Europa, dar şi cu germanul Christoph Daum la conducerea tehnică, a început, duminică seară, pe Cluj Arena.

În tribune se află aproximativ 20.000 de spectatori. La partida cu Muntenegru, căpitanul naţionalei României este fundaşul Dragoş Grigore.

ROMANIA: Pantilimon – Benzar, Moţi, D. Grigore, St. Filip – Săpunaru, Hoban, Bicfalvi (76 Ad. Popa) – Stanciu – B. Stancu (90 Keşeru), Fl. Andone (70 Torje)

MUNTENEGRU: Bozovic – Tomasevic, Savic, Simic, Vukcevic – Marusic, Vesovic (80 Kojasevic), Scekic, Bakic (Mugosa 68) – Jovetic – Beciraj (90 Nikolic).

În celelate meciuri din GRUPA E: Danemarca – Armenia 1-0 (Eriksen 17) şi Kazahstan – Polonia 2-2 (Khizhnichenko 52, 58 /Kapustka 9, Lewandowski 35p).

Clasamentul grupei:

1. Danemarca 3
2. Polonia 1
3. Kazakhstan 1
4. România 1
5. Muntenegru 1
6. Armenia 0