România nu este doar un vecin pentru Ungaria, ci un aliat şi un IMPORTANT PARTENER STRATEGIC

România este pentru Ungaria nu doar un vecin, ci un aliat şi un important partener strategic cu care vrea să dezvolte relaţiile în baza încrederii reciproce, a menţionat preşedintele ungar, Janos Ader, într-o scrisoare de felicitare pentru victoria din alegerile prezidenţiale adresată lui Klaus Iohannis, relatează MTI, citată de Agerpres.

19 nov. 2014, 11:07
România nu este doar un vecin pentru Ungaria, ci un aliat şi un IMPORTANT PARTENER STRATEGIC

În scrisoare, Janos Ader mai scrie că ar fi util ca în perioada următoare să aibă loc o întrevedere între el şi noul preşedinte român pentru a discuta afacerile comune ale celor două ţări şi a trece în revistă principalele direcţii ale cooperării bilaterale.

‘Pentru Ungaria, România nu este doar un vecin, ci un aliat şi un important partener strategic cu care vrea să-şi dezvolte relaţiile în baza încrederii reciproce’, se menţionează în textul citat.

Citeşte şi Experţii britanici: Rusia vrea să destabilizeze România şi Ungaria

Nu în ultimul rând, Ader şi-a exprimat convingerea că un dialog la nivel prezidenţial ar contribui efectiv la reglementarea chestiunilor deschise şi ar aprofunda înţelegerea dintre cele două ţări, notează MTI.