România-Serbia live. Mesajul viral ce a apărut înainte de marele meci din Liga Naţiunilor

România - Serbia live. Cel mai mare grup de suporteri ai echipei naţionale a României, "Uniţi sub tricolor" (UST), ce reuneşte membrii din mai multe peluze, a transmis un mesaj de mobilizare cu doar 4 ore înaintea partidei dintre România şi Serbia.

14 oct. 2018, 11:17
România-Serbia live. Mesajul viral ce a apărut înainte de marele meci din Liga Naţiunilor

„În atenția tuturor grupurilor de suporteri care vor participa la meciul România – Serbia! UST va organiza un amplu cortegiu, cu plecarea de la Piața Muncii spre Arena Națională. Adunarea se dă în zona Bisericii Sfinții Împărați Constantin și Elena, lângă intersecția cu Bulevardul Basarabia”, se arată într-un mesaj postat de Revista Ultra, pe reţelele de socializare, scrie digisport.ro.

Citeşte şi ROMANIA SERBIA PROTV LIGA NATIUNILOR LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Se joacă pentru locul 1

De altfel, Federaţia Română de Fotbal a făcut apel la suporterii echipei naţionale a României să plece mai devreme la stadion, în contextul în care traficul este restricţionat din cauza maratonului din Bucureşti.

„Suporterii care vor asista la partida România – Serbia, azi, ora 16:00, Arena Națională, sunt rugați să fie prezenți din timp la stadion. Până la ora de start a jocului, în oraș, ca urmare a desfășurării Maratonului București, traficul în perimetrul stadionului este restricționat.

Următoarele zone din Capitală sunt vizate de aceste restricții: Bulevardul Libertății, Piața Constituției, Bulevardul Unirii, Piața Unirii, Splaiul Independenței, strada Berzei – strada Buzești, Piață Victoriei, Piața Arcului de Triumf, Calea Victoriei, Bulevardul Regina Elisabeta, Bulevardul Mihail Kogălniceanu, Bulevardul Mircea Vodă, Podul Timpuri Noi, Piața Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Basarabia. Vă reamintim că accesul în Arena Fanilor va fi permis începând cu ora 13:00, iar porțile Arenei Naționale se deschid la ora 14:00. Vă mulțumim și vă așteptăm pe stadion!”, se arată în comunicatul remis mass-media de către FRF.