ROMANIA-UNGARIA. Avertismentul lui Piţurcă. DE CE SE TEME

ROMANIA-UNGARIA. Victor Piţurcă a declarat înaintea meciului ROMANIA-UNGARIA că Balazs Dzsudzsak, Zoltan Gera, Adam Szalai şi Gergo Lovrencsics sunt cei mai periculoşi jucători ai maghiarilor. ROMANIA-UNGARIA se joacă, sâmbătă, de la ora 19:00, pe Arena Naţională. ROMANIA-UNGARIA.
Filip Stan
10 oct. 2014, 16:37
ROMANIA-UNGARIA. Avertismentul lui Piţurcă. DE CE SE TEME

ROMANIA-UNGARIA. „Dacă nu eşti atent la Dzsudzsak (n.r. – atacantul Balazs Dzsudzsak) în orice fracţiune de secundă poate să facă diferenţa. La fel Gera (n.r – mijlocaşul Zoltan Gera) care are execuţii formidabile din afara careului. Szalai (n.r. – atacantul Adam Szalai) de asemenea e foarte puternic, Lovrencsics (n.r. – atacantul Gergo Lovrencsics) e iar un jucător extrem de periculos. În rest, ca echipă nu cred, dar oricum trebuie să fim pregătiţi pentru orice. Nu este un lucru bun pentru noi revenirea lui Szalai. E un jucător valoros care este şi într-o formă foarte bună. Ne-a pus probleme destul de mari când am jucat împotriva lor”, a spus Piţurcă într-o conferinţă de presă.

ROMANIA-UNGARIA. Piţurcă a menţionat că Ungaria este periculoasă la fazele fixe. „Un punct forte al Ungariei sunt fazele fixe. Din fază fixă am şi primit gol în Ungaria, de fapt, ambele goluri de atunci au fost din faze fixe. Echipa Ungariei va veni să îşi vândă scump pielea, pentru că este un meci extrem de important deoarece un eventual meci pierdut i-ar cam scoate. După două jocuri pierdute şansele lor nu ar mai fi mari”, a adăugat el.

ROMANIA-UNGARIA. Schimbarea selecţionerului Attila Pinter cu Pal Dardai înaintea acestei partide i-a creat probleme lui Victor Piţurcă. „Este destul de dificil pentru mine şi staful tehnic. E normal, pentru că nu ştim nimic despre ideile şi strategia lui Pardai. Dar în acelaşi timp nici el nu poate să schimbe foarte mult. Numai ca aşezare în teren, ştiu eu, poate să joace cu doi atacanţi, poate să ne presioneze, aşa am înţeles că ar veni. Dar noi suntem pregătiţi. Vom lupta pentru victorie şi numai pentru victorie”, a mai afirmat Piţurcă.

ROMANIA-UNGARIA. Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, vineri, că nu va ţine cont de faptul că Vlad Chiricheş nu se simte confortabil ca fundaş dreapta, precizând că jucătorul echipei Tottenham este polivalent şi trebuie să fie fie pregătit să evolueze pe orice post în defensivă şi ca mijlocaş central.

ROMANIA-UNGARIA. Întrebat ce părere are despre faptul că Vlad Chiricheş a declarat, pentru site-ul prosport.ro, că nu se simte extraordinar ca fundaş dreapta, Piţurcă a răspuns: „Nu ţin cont de acest lucru. Chiricheş e un jucător profesionist, trebuie să fie pregătit să joace, pentru că poate, şi fundaş stânga, şi fundaş dreapta, şi mijlocaş central… fundaş central nu mai vorbesc. El are calitatea asta să fie jucător polivalent”.

ROMANIA-UNGARIA. Piţurcă apreciază numărul mare de goluri marcate de Claudiu Keşeru în ultima perioadă, dar s-a arătat nemulţumit de faptul că în partida Dinamo Kiev – Steaua (scor 3-1) nu a reuşit să înscrie. „E un atu pentru el că a marcat atâtea goluri, a fost selecţionat pentru asta. Însă au fost două jocuri, ultimele, în compania unor adversari redutabili, precum Dinamo Kiev, când nu a marcat. Or un joc de genul acesta spune foarte mult. Sigur, atuul lui este că a marcat foarte multe goluri. Dar trebuie să gândesc foarte bine cine va intra în teren, voi vedea până mâine. Însă indiferent cine va juca, probabil ceilalţi vor intra pe parcurs. Deci trebuie să fie pregătiţi şi cei care intră într-un moment mai delicat al jocului sau când conducem. E foarte important aportul lor”, a spus Piţurcă.

ROMANIA-UNGARIA. În ceea ce îl priveşte pe Lucian Sânmărtean, revenit la echipa naţională după trei ani, Piţurcă a menţionat că poate rezista un meci întreg. „De ce să nu joace? Orice jucător, mai ales la vârsta lui, are oscialţii fizice. Însă, în general, în ultimul timp ca randament fizic el s-a ridicat la un nivel destul bun. De asta se şi regăseşte în lotul echipei reprezentative. Se crează însă o presiune artificială în ceea ce îl priveşte pe Sânmărtean. El este un jucător în lot, eu voi lua decizia dacă va juca sau nu. Punct”, a afirmat antrenorul.

ROMANIA-UNGARIA. ROMANIA întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, UNGARIA într-o partidă contând pentru Grupa F a preliminariilor Euro 2016.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Țara din Europa a cărei suprafață crește de la an la an. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru
Capital.ro
A murit marele actor. Lumea a pierdut un adevărat geniu: Este o zi tristă...
Playtech.ro
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
DailyBusiness
800 de lei GRATIS pentru acești români! Ce trebuie să facă pentru acești bani
Adevarul
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă, după ce s-a pensionat
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Pro TV pregătește marea lovitură. Filmările au început
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
MEGA-BOMBĂ! Cristina Cioran e însărcinată cu Alex Dobrescu
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Medicii vin cu noi vești despre starea de sănătate a lui Robert Fico: „Acest progres va continua”. Cum se simte premierul Slovaciei la mai bine de o săptămână de la atac
Capital.ro
Muzica populară a pierdut o mare stea. Gheorghe Turda: Dumnezeu să îl ierte!
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
stirilekanald.ro
Descoperirea secolului! Breaking news!
substantial.ro
Ultimul drum pentru Ionela și George, tinerii care urmau să se căsătorească, victime ale accidentului rutier de la Codăești
MediaFlux
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'