ROMANIATV.NET – SITE-UL NUMĂRUL 1 în online-ul românesc

Record pentru RomaniaTV.net! Cu peste 380.000 de clienţi unici, RomaniaTV.net s-a clasat pe primul loc în topul site-urilor din România, vineri 11 aprilie. 

RomaniaTV.net
12 apr. 2014, 09:25
RomaniaTV.net a surclasat atât site-urile de stiri: Stirileprotv.ro, Realitatea.net, Gandul.info sau Adevarul.ro, cât şi site-urile de anunţuri, sport şi site-urile tabloide: mercador.ro, tocmai.ro, rol.ro.
 
Şi varianta de mobil a RomaniaTV.net a avut 253.000 de vizite, clasându-se pe primul loc în topul ştirilor generale, conform măsurătorilor realizate de SATI. 
 
De asemenea, RomaniaTV.net a surclasat în luna martie Gandul.info, Adevarul.ro, site-urile de sport şi site-uri tabloide, înregistrând aproape 20 de milioane de afişări. O creştere spectaculoasă a avut şi varianta de mobil a RomaniaTV.net. Cu un nou design, varianta de mobil a avut peste 5,5 milioane de vizite, clasându-se pe locul al cincilea în topul general al lunii martie, conform măsurătorilor realizate de SATI. 

De asemenea, pagina de Facebook a RomaniaTV.net a depăşit în luna martie un milion de fani, fiind una dintre cele mai accesate din România.