ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu nu poate sta fără Felix Baumgartner nici când filmează pentru show

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au o relație extrem de apropiată și încearcă să facă totul împreună, așa că rare sunt momentele când cei doi sunt deconectați unul de celălalt. Dovadă că Mihaela Rădulescu nu poate sta fără Felix stau și filmulețele pe care i le trimite periodic chiar din timpul show-ului unde este jurat. Nu doar iubitul ei primește imagini în exclusivitate de la "Românii au talent", ci și fiul ei, Ayan.

25 mai 2018, 08:13
ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu nu poate sta fără Felix Baumgartner nici când filmează pentru show

Experiența „Românii au talent” este una fabuloasă pentru Mihaela Rădulescu, asta fiind și principalul motiv pentru care acceptă în fiecare an să facă drumuri dese între Monaco și București pentru a fi la filmări, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu, imaginea cu care şi-a înnebunit fanii. Cum s-a pozat în culisele emisiunii „Românii au talent” FOTO

Chiar dacă aceste drumuri implică despărțirea de Ayan, fiul ei, și de Felix, iubitul, Mihaela spune că merită efortul pentru emoțiile pe care i le trezesc concurenții. „Am emoții nu pentru mine, nu emoțiile mele că sunt acolo, dar mă trezesc că îmi generează emoții diverși concurenți și sunt unii, slavă Domnului, atât de talentați, sau care vin atât de încărcați de propria lor emoție, sau care au o idee genială. Știi, e ca la un spectacol. Când vezi un spectacol bun de teatru, de musical sau orice, n-ai cum să te emoționezi la un moment dat. Ni se întâmplă foarte des pentru că așa în necunoscut să spun, cum sunt mulți dintre ei, să știi că unii sunt foarte talentați și au această forță uluitoare de a transmite emoție. M-am trezit și plângând și râzând în hohote, toate astea sunt tot emoții”, a povestit jurata.