ROMANII AU TALENT. Andra: „Nenorocitule, m-ai lăsat însărcinată”

ROMANII AU TALENT. Andra a uimit atât publicul cât și juriul în cadrul emisiunii ”Românii au talent”. Ea a vorbit cu unul dintre concurenți în spaniolă și a dezvăluit și faptul că a învățat limba uitându-se la telenovele.

04 apr. 2015, 09:16
ROMANII AU TALENT. Andra: „Nenorocitule, m-ai lăsat însărcinată”

ROMANII AU TALENT. Andra nu s-a sfiit să recunoască faptul că, în trecut, a fost mare fană a telenovelelor. Și pentru a demonstra asta, i-a vorbit unuia dintre concurenți în spaniolă.

Dar nu s-a oprit aici. A ținut să le arate tuturor, mai ales colegului ei Andi Moisescu, faptul că poate vorbi această limbă și poate folosi accentul pe care actorii îl utilizează în telenovele și atunci când sunt calmi, dar și atunci când sunt nervoși.

După ce l-a felicitat pe concurentul din Ecuador care a primit patru de ”DA”, în limba spaniolă, cântăreața a încercat să reproducă una dintre cele mai utilizate replici din telenovele, în opinia ei:

„Desgraciado, tu me dejaste embarazada (Nenorocitule, m-ai lăsat însărcinată!)”, a spus Andra cu mimica potrivită unei telenovele, atât în spaniolă cât și în română.

ROMANII AU TALENT.  Cea de-a patra editie a celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, a adus in casele telespectatorilor momente incredibile.

Numerele amuzante nu au lipsit din emisiune si au starnit reactii spectaculoase atat din partea celor patru jurati, Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, cat si a celor doua gazde ale emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, si a publicului.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:31 – 23:07, 4.2 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul de la Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:46, 5 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din Romania.

Cea de-a patra editie a noului sezon Romanii au talent a inregistrat 22.7 puncte de rating si 48.6% share in intervalul de difuzare 20:31 – 23:07, pe publicul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de aproape sase ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.4 puncte de rating si 9.3% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detasat cu 19.6 puncte de rating si 37.0% share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 7.5 puncte de rating si 14.1% share.

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data lider, cu o audienta medie de 22.6 puncte de rating si 40.8% share, locul secund inregistrand 7.3 puncte de rating si 13.2% share.

ROMANII AU TALENT: Momente surprinzatoare si spectacol desavarsit

Noua editie Romanii au talent a surprins telespectatorii cu multe momente inedite, concurenti talentati care le-au transmis juratilor multa emotie si numere amuzante, care au starnit hohote de ras in sala. Tot in editia de aseara, Bebe Cotimanis le-a urmat exemplul Andrei si al Mihaelei Radulescu, apasand golden buzz-ul, pentru a-si trimite concurentul preferat direct in semifinala.

Primul numar care a reusit sa impresioneze juriul, a fost cel al lui Jorge Oswaldo Parra Caiza. Pentru el, muzica este ceva aparte, care se traieste cu inima si sufletul.

A cantat la mai multe instrumente, reusind sa o determine pe Andra sa cante alaturi de el. A primit aplauze si felicitari din partea juriului, iar in final a obtinut 4 de DA, care l-au trimis in etapa urmatoare a competitiei.

ROMANII AU TALENT: Grupul Tierra Sin Pan, format din 7 muzicieni, a urcat pe scena si a uimit publicul cu interpretarea de exceptie. A fost un moment complex, iar juratii au fost fascinati de tehnica vocala a contratenorului. In finalul reprezentatiei, Andra le-a transmis: „In general, iubesc oamenii talentati. Nu pot decat sa ma ridic in picioare si sa va spun ca aveti toata admiratia mea”. Au reusit sa obtina 4 de DA si se pregatesc de etapa viitoare.

Scena Romanii au talent s-a umplut de energie in momentul in care Ansamblul Kolomeika, format din 33 de membri, a venit in fata juriului. Momentul prezentat de acestia a fost plin de bucurie, pe care au reusit sa o transmita si juriului, dar si lui Smiley si Pavel, care au dansat in culise.

ROMANII AU TALENT: Concurentii au ridicat sala in picioare cu prestatia lor si au smuls ropote de aplauze. In momentul verdictului, Mihaela le-a spus: „Ati fost foarte frumosi, plini de culoare si de spectacol!”.

Cu Ansamblul Kolomeika ne vom revedea in etapa urmatoare, in care merge cu 4 de DA.

„Un grup de tineri debutanti”, a spus Smiley in momentul in care cei 6 membri ai grupului Armonia seniorilor au intrat pe scena. Cu varste cuprinse intre 63 si 73 de ani, ei au demonstrat ca talentul nu are varsta. Au dansat, s-au simtit bine, au regizat un moment comic si au reusit sa obtina admiratia tuturor celor prezenti in sala.

Cu zambetul pe buze, Andi a declarat: „Va marturisesc sincer, rar am vazut o trasnaie mai mare si eu stiu ca se spune ca la romani speranta moare ultima. Eu pot sa va asigur ca, dupa ce am vazut aici, nebunia moare ultima!”.

Cu toate ca verdictul Andrei a fost negativ, Mihaela, Andi si Bebe au decis sa-i trimita in etapa urmatoare pe cei 6 seniori, cu 3 de DA.

Trupa The Beat a facut senzatie pe scena de la Romanii au talent. Cei 6 pusti au aratat rock si au avut atitudine rock. Au surprins juriul cu interpretarea melodiei Sweet child of mine de la Guns’n roses, iar publicul s-a implicat total in numarul prezentat. Chiar daca unul dintre micuti a avut parte de un mic accident – i-a cazut chitara in timpul prestatiei, nu s-a oprit o clipa, iar Andi a intervenit pentru a-l ajuta. Impresionata de cei mici, Andra a spus: „Dragilor, a sunat foarte bine si vreau sa va spun ca va apreciez pentru ca faceti muzica de calitate, de mici invatati sa cantati live si dati un exemplu celorlalti. Va felicit din toata inima!”. The beat va merge mai departe in competitie cu 4 de DA.

ROMANII AU TALENT: Membrii Tarafului Eftimiu Dragoi au intrat pe scena determinati si siguri pe ei. Au prezentat un moment exceptional de muzica lautareasca si au ridicat toata sala in picioare, dar si pe cei patru jurati, care au dansat si au aplaudat in continuu prestatia acestora. Atmosfera din sala a fost incendiara, iar Bebe s-a ridicat in picioare si a spus: „In sfarsit, au venit! Eu as fi plecat cu voi oricum!”. In final, cei 5 muzicieni au obtinut 4 de DA din partea juriului.

Garry Cozma a venit la preselectii pentru a surprinde si a reusit. Momentul de magie prezentat de el a fost unul inedit, s-a jucat cu vinul si a reusit sa uimeasca juratii cu fiecare miscare pe care a facut-o. La finalul numarului prezentat de Garry, Andi a declarat: „Dupa parerea mea, a fost o ilustrare perfecta a unui adevar pe care oamenii de aici, din Moldova, il cunosc. Pana la urma, in zona asta, vinul e un dar venit de Sus”. Concurentul a primit 4 de DA si merge in urmatoarea etapa.

ROMANII AU TALENT: Sergiu Portarescu a pregatit pentru preselectiile Romanii au talent un moment deosebit. Concurentul a demonstrat pe parcursul prestatiei ca este foarte creativ, dar si talentat. In numai trei minute, a reusit sa decupeze in hartie profilul fiecarui jurat. Numarul sau a fost unul cu adevarat special si a impresionat juriul, care l-a aplaudat indelung. „Raspunsul, cu adanca plecaciune, este DA!”, a spus Bebe in momentul verdictului. Ceilalti trei jurati au fost in asentimentul lui Bebe si i-au acordat concurentului inca 3 de DA. Sergiu merge mai departe in competitie cu 4 de DA.

Cristina Kiseleff a reusit sa ridice sala in picioare imediat dupa primele note interpretate la vioara sa electrica. Tanara a debordat de energie, a dansat si a zambit pe tot parcursul prestatiei. Juratii au fost impresionati de momentul ei, iar Mihaela a declarat: „WOW! E combinatia mea preferata. Ai o vibratie foarte rock in tine si o neliniste atat de frumoasa si de patimasa! Asta pe langa o sensibilitate uluitoare. Pentru mine, asta e un mix de senzatie.”. Concurenta a primit 4 de DA si se pregateste pentru etapa urmatoare.

ROMANII AU TALENT: Carmen Stroia si Liviu Bledea, membri ai Asociatiei Pe picioroange, au prezentat pe scena de la Romanii au talent un dans indian pe picioroange. S-au sincronizat perfect, au fost extrem de expresivi si au dat dovada de foarte multa siguranta. In momentul verdictului, Andra a spus: „De ce nu, hai sa vedem ce urmeaza! Raspunsul meu este DA!”. Si raspunsurile celorlalti jurati au fost tot DA, iar concurentii merg mai departe in competitie.

Bianca Pana este micuta de doar 9 ani care a electrizat publicul cu interpretarea unei doine. Juratii au fost fermecati de concurenta, dar si de calitatile sale vocale impresionante. Publicul s-a ridicat in picioare si a aplaudat-o indelung pe Bianca, iar Bebe i-a transmis mamei acesteia: „Incepand de astazi, aproape nu o sa mai aveti nume. Veti fi mama Biancai!”. Toti cei patru jurati au decis ca fetita merita sa mearga mai departe, asa ca i-au acordat 4 de DA.

Mihaela Patran a cantat la chitara si voce o melodie sensibila, reusind sa impresioneze atat publicul prezent in sala, cat si pe cei patru jurati. Melodia pe care a interpretat-o a fost dedicata unui foarte bun prieten si a reusit sa transmita perfect starea ei. Fiind impresionata de calitatile concurentei, Andra i-a spus: „Ai o voce foarte frumoasa, o voce puternica. Imi place cum canti si cum transmiti.”. Mihaela a obtinut in final 4 de DA si isi continua parcursul in competitie.

Mihai Sandu a venit decis sa starneasca imaginatia juratilor cu un numar complex de magie. I-a rugat pe acestia sa se implice in momentul pregatit de el si a reusit sa-i impresioneze cu abilitatile sale. Juriul i-a analizat prestatia concurentului si a decis ca acesta merita sa mearga mai departe cu 4 de DA. „Raspunsul este ca ne vedem in etapa urmatoare!”, a spus Andi.

Cosmin Cioca i-a uimit pe toti cei prezenti in sala cu momentul sau de exceptie. A cantat la flaut si a facut beatbox in acelasi timp. A mai participat la Romanii au talent, dar a revenit anul acesta pentru a demonstra ca a ascultat sfaturile lui Andi si ca a invatat foarte mult. Atat juratii, cat si Smiley si Pavel au ramas surprinsi de prestatia lui Cosmin, iar Mihaela i-a transmis: „Esti de acolo, asta-i talent! Bravo!” Concurentul a primit 4 de DA din partea juriului si ne vom revedea cu el in etapa urmatoare.

De departe, cel mai emotionant moment al serii a fost cel prezentat de trupa Lightwave theatre. Cei 5 membri au pregatit un numar de manuire a papusilor, cu o regie care a sensibilizat juriul. Au venit la preselectii tematori ca Bebe nu va fi impresionat de prestatia lor, dar, in acelasi timp, hotarati sa-l cucereasca pe jurat. Nu doar ca au reusit ceea ce si-au propus, dar au obtinut si cel de-al treilea golden buzz al acestui sezon. La finalul momentului si al comentariilor venite din partea Andrei, a Mihaelei si a lui Andi, Bebe a decis ca trupa Lightwave este favorita sa, asa ca i-a trimis direct in semifinala. „Cand arta se prezinta-n stare pura, eu am o calitate sau un defect: raman mut! Dar n-am sa raman mut definitiv. Sa va spun doar atat, ca mi-a fost dor de mine! Sunteti minunati!”, a spus Bebe cu lacrimi in ochi.

Cea de-a patra editie a noului sezon Romanii au talent a fost una de exceptie, presarata cu momente impresionante si mult talent autentic.

V!