ROMÂNII AU TALENT. Cine îi croieşte lui Florin Călinescu costumele pentru galele live

Haina nu il face pe Florin Calinescu, dar il ajuta sa arate impecabil in show-ul la care se uita toti romanii. Filip Cezar ne-a povestit cum ii realizeaza costumele de ceremonie pentru galele live Romanii au talent.

25 mai 2018, 08:25
ROMÂNII AU TALENT. Cine îi croieşte lui Florin Călinescu costumele pentru galele live

Fiecare tinuta a lui Florin Calinescu e realizata de croitori cu peste 25 de ani de experienta in domeniu. Pentru galele live Romanii au talent, nici un detaliu nu a fost lasat la voia intamplarii, ne spune Filip Cezar, cel care se ocupa personal de alegerea materialelor pentru costumele de ceremonie pe care le poarta juratul.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu nu poate sta fără Felix Baumgartner nici când filmează pentru show

„Cand am ales tesaturile si stilul pentru costumele de ceremonie am discutat cat se poate de deschis cu domnul Florin Calinescu si am ajuns la un numitor comun privind nuantele si materialele ce le vom folosi in realizarea minunatelor costume de ceremonie. Materialele folosite pentru vestimentatia celebrului actor Florin Calinescu au fost aduse de la cei mai mari producatori de tesaturi din Franta si Italia”, declara Filip Cezar.

Nu e usor sa faci un costum pe masura celui care il va purta, iar marea provocare pe care o ai este sa gasesti acel echilibru intre liniile corpului si imbinarea fireasca a materialului. In cazul lui Florin Calinescu s-a tinut cont de conformatia sa, dar si de nevoile si asteptarile sale.

„Stim foarte bine ca umerii incadrează fata si definesc felul in care se asaza sacoul, asa ca ne-am asigurat ca interiorul gulerului acopera ceafa atunci cand se sta in pozitie naturala. Ne-am asigurat de asemenea, ca umerii sacoului o sa se muleze pe umerii actorului si sa nu depaseasca cu mult limita lor. Reverul de la sacou trebuia sa fie si el lipit de piept asa ca am avut mare grija si la acest detaliu”, completeaza Filip Cezar.

Fiecare piesa de vestimentatie a fost relizata dupa masurile corporale ale actorului, dupa masuratori si ajustari. Piesele costumelor au fost asamblate si probate pana cand s-au asezat corect pe corp.

Pe Florin Calinescu il puteti vedea in aceasta seara, incepand cu ora 20:30, intr-o noua gala live Romanii au talent.