Românul rănit în atacul armat de la Las Vegas a fost externat

Românul rănit în atacul armat de la Las Vegas se simte mult mai bine şi a fost externat. El a transmis un mesaj de mulţumire pentru cei care s-au implicat în campania de strângere de fonduri. 

RomaniaTV.net
25 oct. 2017, 12:28
Românul rănit în atacul armat de la Las Vegas a fost externat

Starea lui Luca s-a îmbunătăţit considerabil, iar medicii au decis că este timpul ca el să poată pleca acasă. Cel puţin 50 de mii de dolari au fost donaţi pentru ajutorarea românului, care încă nu poate munci pentru a se întreţine.

„Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care au donat. În acest moment, nu am nici cea mai mică idee când voi putea să mă întorc la muncă, aşa că vă mulţumesc din suflet. (…) Toţi banii din aceste campanii au ajuns la mine. Familia mea a retras banii din două dintre ele şi apoi a închis contul. Nu am avut nevoie şi de contul 3, aşa că acesta a rămas singurul deschis”, a transmis tânărul pe pagina lui de socializare. 

Luca a fost rănit de un glonţ după ce atacatorul de la Las Vegas a tras cu mitraliera în mulţime. Românul a suferit o intervenţie de urgenţă iar medicii i-au extirpat două treimi dintr-un plămân.