Roxana Vancea, sărut pasional în parc cu noul iubit. Relaţia cu Bendeac e istorie FOTO

Dupa o relatie de mai multi ani cu actorul Mihai Bendeac, Roxana Vancea a rupt orice legatura cu acesta la inceputul verii. De atunci, fosta asistenta tv a fost vazuta doar in compania colegelor sale de sala, pe care le saruta cu foc de cate ori avea ea chef.

31 aug. 2016, 08:35

Multi s-au intrebat daca nu cumva Roxana si-a schimbat definitiv orientarile sexuale, scrie wowbiz.ro. Total gresit pare-se, pentru ca acum pe final de vara… Vancea si-a facut iubit. Sexoasa gorjeaca s-a combinat cu un baiat de bani gata, de care este indragostita lulea. Pe numele sau, Bogdan Ghita, barbatul este unul dintre teribilistii frati „Kid”.

Citeşte şi Roxana Vancea înclină balanţa către lesbianism. Şi-a făcut o iubită la fel de sexoasă ca ea FOTO

Cei doi sunt celebri in lumea buna a Bucurestiului, pentru ca mereu isi iau masini de lux la fel si se imbraca in cele mai scumpe haine de firma. Fratii „Kid” conduc acum amandoi cate un Lamborghini Murcielago. Paparazzi au reusit sa surprinda imagini fabuloase cu Roxana Vancea si iubitul ei, Bogdan. Cei doi au iesit sa se plimbe cu rolele si bicicleta in parc si au oferit imagini senzationale.

Citeşte şi ROXANA VANCEA a pozat cu fundul la vedere, într-un costum de baie minuscul FOTO

Vedeta tv si „Kid” s-au sarutat pasional in vazul tuturor si s-au giugiulit de mama focului. Cu siguranta aceste imagini nu ii vor pica deloc bine lui Mihai Bendeac.