Roxana Vancea are un nou iubit, dar îl ţine ascuns. „Este sportiv de performanţă….”

Destul de asumată în tot ceea ce face, dar şi destul de discretă atunci când a fost vorba despre relațiile ei, Roxana Vancea a luat prin suprindere când a recunoscut, zâmbind că are un nou iubit și că relația nu este deloc una la început. Chiar dacă lucrurile sunt serioase între ei, cei doi nu au deocamdată planuri de căsătorie.

03 feb. 2018, 11:14
Roxana Vancea are un nou iubit, dar îl ţine ascuns. „Este sportiv de performanţă….”

Roxana Vancea, care în momentul de față este într-o relație cu un sportiv de perfomanță, despre care nu a vrut să facă prea multe dezvăluiri, are pretenția ca omul de lângă ea să lupte să o cucerească, să escaladeze munții, nu să cadă în genunchi pentru a o cere de mireasă, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Cum arăta Roxana Vancea în urmă cu mai mulţi ani. A făcut publice mai multe fotografii în care avea câteva kilograme în plus

„Eu mă văd așa undeva să zică: Vanceo, vrei? Hai. Suntem luați. Pe plajă deja e banal, eu vreau să fie pe munte, pe vârful unui munte, să mă ceară acolo. Vezi tu, bărbații nu mai fac niciun sacrificiu să cucerească, să câștige femeia. Bărbatul cu care sunt eu este sportiv, dar nu vreau să-l expun. Vreau să trăiesc între pereții dormitorului meu, în intimitățile noastre. Nu toată lumea vrea să aibă viața publică. Eu am ales drumul ăsta, cu televiziune, cu presă, dar nu toți vor asta și nu aș vrea să pun pe nimeni într-o situație aiurea. Atât pot să vă spun, că face mai mult sport decât mine. Este sportiv de performanță”, a mai spus amuzată Roxana.