S-a aflat adevăratul motiv pentru care Pepe şi Oana Zăvoranu au divorţat

Oana Zăvoranu a apelat la ajutorul vrajitoarelor pentru a-si afla viitorul, insa nu s-a gandit niciodata sa isi faca o astrograma. Specialistul i-a făcut previziunile atat despre trecut, cat si despre prezent.

17 dec. 2014, 09:21
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Pepe şi Oana Zăvoranu au divorţat

Roxana Lusneac, a facut astrograma vedica a Oanei Zavoranu, scrie cancan.ro. Se pare ca astrele sunt favorabile pentru bruneta iar, de anul viitor, toate lucrurile se vor echilibra in viata ei.

Citeşte şi Oana Zăvoranu a ajuns la o înţelegere cu doctorul Marek Vâlcu. Află ce este OBLIGATĂ să facă VIDEO

Desi Oana a declarat in repetate randuri ca nu este pregatita pentru a avea un copil, se pare ca destinul e gata sa o contrazica. Bruneta nu va avea un mostenitor decat atunci cand isi va dori cu adevarat si cand viata ei va avea un echilibru sufletesc si e posibil ca asta sa se intample in anii urmatori: „Va intelege cu timpul valoarea timpului ca, intr-un sfarsit, sa-l foloseasca in avantajul sau, maturitatea fiind cea mai prospera perioada a vietii sale. Adevarata realizare ar trebui sa apara dupa 42 de ani-pana in maximum 47. In destinul ei apare o intarziere de pana pe la 42-45 de ani pe segmentul copiilor! Un posibil copil ar putea veni doar daca se echilibreaza emotional si isi gaseste forta de a lupta si de a se aprecia, altfel risca sa nu mai aiba deloc. O combinatie malefica o face pe nativa sa sufere probleme emotionale profunde, care par sa-i arate o realitate mult mai dura decat cea pe care vrea ea sa si-o imagineze, iar singurul remediu este sa-si consolideze relatia cu Dumnezeu, sa lucreze la aceasta si sa-i ceara iertare si ajutor!”, a spus astrologul Lusneac.

Citeşte şi SCANDAL şi BLESTEME între VRĂJITOARE la TRIBUNAL: Oana Zăvoranu vrea să i se ceară iertare în genunchi VIDEO

De cand s-a despartit de fostul sot, bruneta nu a dus deloc lista de admiratori. Cu toate acestea, Zavo nu si-a dorit ca niciunul dintre iubiti sa o conduca in fata ofierului de stare civila. „O alta conjunctie o face pe Oana sa fie destul de egoista in unele relatii! Atunci cand simte ca intensitatea trairilor scade, prefera sa-si transforme un prieten iubit. Are noroc in dragoste atat timp cat simte ca balanta este echilibrata, deoarece nu suporta inferioritatea barbatului de langa ea si acest lucru poate sa cauzeze despartiri a caror efect dureros sa-l simta mai tarziu. Daca nu are o conexiune dintr-o viata anterioara cu un barbat, ea nu poate sa-l accepte in viata ei sau il simte strain”, arata pe astrograma ei. De altfel, cel care va reusi sa o convinga pe Oana sa-i fie mult timp alaturi este acela care va reusi sa ridice la nivelul tuturor asteptarilor impuse de Oana.

„In dragoste este o fire miloasa si tandra, simtind o mare nevoie de afectiune constanta, care ii da puterea de a trece peste obstacole. Pana reuseste sa se echilibreze, are parte de suisuri si coborasuri in acest sector. Cert e ca partenerul viitor al Oanei va apartine unei extreme: fie ea este dependenta de prezenta lui, ori invers. Ii este oarecum teama de respingere si uneori prefera sacrificiul, decat singuratatea. Isi doreste un partener sensibil, emotiv, creativ, pasional, romantic, ambitios si deschis”, a mai spus Roxana Lusneac.