S-a urcat în maşina şi a condus 16 km, iar când a oprit vehiculul, a auzit un sunet ciudat din interior. Când a ridicat capota…

Un bărbat s-a urcat în masina personală şi a condus 16 km, iar când a oprit vehiculul, a auzit un sunet ciudat din interior. A văzut că nu e nimeni şi a vrut să verifice sub capotă: ce a descoperit l-a lasat mut.

03 dec. 2017, 14:48

Asta de noroc! Un urs koala a rezistat 16 kilometri agatat sub o masina.

Ursuletul a ajuns intr-o parcare din Adelaide, Australia, si s-a ascuns sub masina. La un moment dat, proprietarul s-a intors la vehicul, a pornit masina si a plecat la drum.

Animalul a ramas blocat sunt autoturism fara ca soferul sa aiba cunostinta de acest lucru. Dupa ce a oprit masina, dupa 16 kilometri parcursi, soferul a auzit un planset venind de sub masina, pe partea stanga a motorului. Asa si-a dat seama ca e ceva acolo si a chemat pompierii pentru a scoate roata masinii.

„O puteam vedea din spatele rotii, dar nu aveam nicio idee, pana cand nu am scos roata, daca are membre rupte sau in ce stare se afla”, a marturisit cel care a scos in siguranta ursul koala.

Din fericire, animalul a reusit sa scape doar cu putina blana afectata de roata autoturismului.Mai mult de atat, ursul koala a fost numit Kelli, si a fost din nou eliberat in salbaticie.

Sursa: ciao.ro