S-a zvonit că s-a despărţit de Speak. Adelina e în culmea fericirii şi a facut anunţul

S-a vorbit in ultima perioada despre despartirea dintre Adelina Pestritu si Speak, cel cu care anuntase chiar ca se va casatori curand. Bruneta n-a mai aparut la tv, iar pe unde a fost fotografiata era mai mult insotita de soferul sau decat de iubitul ei. Explicatia a venit abia acum.

25 aug. 2016, 09:36
S-a zvonit că s-a despărţit de Speak. Adelina e în culmea fericirii şi a facut anunţul

Adelina Pestritu a anuntat plina de bucurie ca, in sfarsit, dupa sase luni in care a fost pieton sau pasager pe locul din dreapta, si-a recapatat permisul de conducere. Bruneta s-a pozat la volan, a pus fotografia pe pagina ei de Facebook si le-a spus prietenilor virtuali ca este foarte fericita ca e din nou soferita. 

Cu alte cuvinte, daca a fost fotografiata in compania soferului care o conducea peste tot si nu in cea a iubitului aceasta este, de fapt, explicatia.

Adelina Pestritu a ramas fara permis dupa ce politistii au prins-o in timp ce conducea bolidul de lux cu o viteza mult prea mare intr-o localitate in care se circula cu 50 la ora. Vedeta a condus cu viteza intr-o localitate din zona Focsani, unde limita de viteza era de 50 la ora, iar iubita lui Speak conducea cu 110 kilometri la ora, scrie ele.ro. In 20 de minute, Adelina Pestritu a fost oprita de doua filte de politie, care au inregistrat video momentul in care bruneta conducea cu viteza mare.