Salariu de până la 3.000 lei lunar în România. Trebuie doar să ai studii medii şi să fii sociabil

Iată oferta de angajare cu salariile la vedere pe cel mai mare site de recrutare din România. Iată posturile şi salariile cu care angajatorii ofertează candidaţii români în această perioadă. 

RomaniaTV.net
03 mart. 2016, 08:38
Salariu de până la 3.000 lei lunar în România. Trebuie doar să ai studii medii şi să fii sociabil

Burger House recrutează casieri şi şoferi. Candidaţii potriviţi pentru aceste posturi au studii medii, sunt sociabili şi vor să lucreze într-o echipă dinamică şi interactivă.
Experienţa în domeniu nu e condiţie de eligibilitate la angajare.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii cuprinse între 1.500 lei şi 3.000 lei pe lună, carte de muncă, bonus de performanţă, mediu de lucru fără stres, potrivit anunţului de recrutare.
Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

Cu ce salarii mai ofertează angajatorii candidaţii români pe site-urile de recrutare

Un salon de înfrumuseţare din Bucureşti angajează o manichiuristă şi hair stylist cu experienţă.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii cuprinse între 2.800 lei net la care se adaugă 15% din încasările brute şi 3.500 lei net la care se adaugă 20% din încasările brute.
Informaţii suplimentare găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

O firmă din Bucureşti angajează un contabil senior.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice (de preferat contabilitate şi informatică de gestiune), e bun cunoscător al legislaţiei contabile, fiscale şi de resurse umane, ştie să opereze în MS Office şi SAGA, este harnic, atent la detalii, are abilităţi de comunicare şi relationare, capacitatea de a respecta termenele-limită si de a gestiona sarcini multiple.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salariul de 2.000 lei pe lună.
Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

Tot în Bucureşti o firmă angajează lucrători comerciali serioşi, cu bune abilităţi de comunicare şi cu experienţă în vânzări.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii şi comisioane care pornesc de la 1.500 lei pe lună şi ajung la 2.500 lei pe lună, pe contract de muncă.
Informaţii suplimentare găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

Postul de vânzătoare într-un mall din Bucureşti este ofertat cu salariul de 1.400 lei lunar şi contract de muncă. Detalii găsiţi accesând acest link.