Salman Khan a spulberat misterul. A decis când o duce la altar pe Iulia Vântur

Patru ani şi multe drumuri India-România au ajutat-o pe Iulia Vântur să pună mâna pe cel mai titrat actor de la Bollywood. În ciuda faptului că au încercat să îşi ascundă povestea de iubire de ochii curioşilor, iată că ceea ce mulţi preconizau se va întâmpla.

28 iul. 2016, 10:08
Salman Khan a spulberat misterul. A decis când o duce la altar pe Iulia Vântur

Salman Khan o duce la altar pe Iulia Vântur, scrie spynews.ro. Deşi a încercat să învăluie toată povestea lor de amor într-un val de mister, iată că la insistenţele jurnaliştilor, actorul a dezvăluit când o să fie nunta cu aleasa inimii lui. „Da, pe 18 noiembrie, pe 18 noiembrie va avea loc nunta. Nu știu exact dacă anul acesta sau în ce an, dar cu siguranță va avea loc în jurul datei de 18 noiembrie”, a declarat celebrul actor pentru potrivit Bollywood Life.

Citeşte şi Iulia Vântur, căsătorie ÎN SECRET cu Salman Khan. Detaliul care spune totul FOTO

Salman Khan nu a ales această dată la întâmplare. Pentru el semnifică ziua în care părinţii lui s-au căsătorit, la fel şi Arpita, sora lui.

Iulia Vântur şi Salman Khan se iubesc de 4 ani

Zvonurile conform cărora Iulia Vântur formează un cuplu cu Salman Khan au apărut în urmă cu patru ani de zile. Cei doi formează una dintre cele mai mediatizate perechi atât în media românească, cât și în cea indiană, cu atât mai mult cu cât Salaman Khan este cel mai popular actor de la Bollywood, dar şi cel mai râvnit burlac al Indiei.