DEZVĂLUIRILE salvamontistei bătute de interlop: „Îmi este teamă, dar nu îmi retrag plângerea” VIDEO

Miruna Inel, salvamontista de 21 de ani care a fost lovită cu pumnul în faţă de recidivistul Constantin Sorin Palesica, a declarat că îi este teamă de ameninţările interlopului, însă nu renunţă la plângere.

08 feb. 2016, 12:41
DEZVĂLUIRILE salvamontistei bătute de interlop: „Îmi este teamă, dar nu îmi retrag plângerea” VIDEO

Nu-mi voi retrage plângerea si voi merge inainte. Îmi este teamă, dar nu voi da inapoi. Personal nu îl cunoşteam, dar vorbesc zi de zi cu turistii, cu oamenii din jurul nostru şi nu mi se pare aiurea să-i spui unui om să nu mai injure„, a declarat Miruna.

Constantin Palestrică, recidivistul care a bătut o tânără salvamontistă din stațiunea Straja, în timp ce victima se afla la o petrecere într-un local din zonă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul le-a spus jurnaliştilor, luni, că nu ştie ce s-a întâmplat în localul din staţiunea Straja pentru că era beat. De asemenea, a precizat el, şi victima ar fi fost sub influenţa alcoolului.

„Ne ştim personal şi nu am avut nimic niciodată cu nimeni. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Eram foarte beat şi ea era. Recunosc că eram băut, am petrecut”, a declarat Sorin Constantin Palesică.

CITEŞTE ŞI Jandarmul care nu a intervenit atunci când un interlop a bătut o salvamontistă, cercetat de Parchetul Militar