ŞAPTE ROMÂNI i-au ULUIT pe italieni: În câteva SECUNDE jefuiau un magazin de bijuterii. Sunt FAIMOŞI în Europa

Şapte români au fost arestaţi la Milano pentru o serie de jafuri uluitoare. Tinerii foloseau violenţa şi puteau jefui un magazin de bijuterii în doar câteva secunde. Ei acţionau nu numai în Italia, ci şi-au creat o faimă în întreaga Europă.

11 feb. 2015, 10:14
ŞAPTE ROMÂNI i-au ULUIT pe italieni: În câteva SECUNDE jefuiau un magazin de bijuterii. Sunt FAIMOŞI în Europa

Cei şapte români, cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani, provin dintr-un orfelinat din Piatra Neamţ, iar Italia le-a devenit o a doua casă, mai ales după ce au început să jefuiască magazine de lux din oraşe precum Florenţa sau Milano. Românii acţionau şi în capitale europene importante precum Londra, Paris sau Bruxelles.

„Au acţionat în decursul timpului şi au profitat de oportunităţi importante, dar şi de acţiuni organizate”, a declarat colonelul Biagio Storniolo, potrivit România TV

Citeşte şi Bonnie şi Clyde de Suceava. Cum au prădat doi tineri mai multe magazine de bijuterii VIDEO

În imaginile puse la dispoziţie de carabienierii din Milano se poate vedea cum românii sparg vitrinele şi fură tot ce pot. Ei nu se feresc să folosească violenţa dacă cineva le stă în cale. În imagini se poate vedea cum agentul de pază şi patronul magazinului sunt loviţi cu brutalitate de românii mascaţi şi înarmaţi cu răngi.

Un ofiţer din cadrul Poliţiei milaneze a declarat la rândul său că hoţii „aveau un mod extrem de agresiv de a acţiona, fapt care le-a permis în repetate ocazii să comită jafuri de amploare, în câteva secunde”.

Deşi acţionau în toată Europa, cele mai spectaculoase jafuri le-au dat în Milano, unde au fost şi prinşi. Aici, au jefuit un magazin chiar de două ori în decurs de două luni. Românii făceau uz de tehnică paramilitară, de la topoare la cocteiluri Molotov.