REŢINERI în DOSARUL de PROXENETISM. Ce VEDETE TV au petrecut noaptea după gratii VIDEO

Diana Gureşoaie, Lavinia Despina, Mirela Dumitru, Georgiana Constantin au fost reţinute în dosarul de proxenetism în care poliţiştii şi procurorii Parchetului Sectorului 5 au audiat, joi, 33 de persoane. La audieri au dat cu subsemnatul mai multe vedete TV, printre care Daniela Crudu şi Simona Traşcă. Anchetatorii susţin că zeci de tinere au fost racolate şi puse să se prostitueze pentru sume exorbitante. Printre clienţii lor, anunţă presa tabloidă, au fost şi nume grele, precum afaceriştii Ioan Neculaie, Irinel Columbeanu și fiul lui Adriean Videanu. 

05 feb. 2015, 20:11
REŢINERI în DOSARUL de PROXENETISM. Ce VEDETE TV au petrecut noaptea după gratii VIDEO

Tinere cunoscute ca vedete TV, fotomodele sau manechine pentru unele case de modă din România. Ele vor fi prezentate vineri la Judecătoria Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă.

Pentru că nu s-a prezentat de bunăvoie la poliţie, Daniela Crudu a fost adusă cu mandat la audieri. Ea a povestit că, de fapt, uitase de citaţie şi mascaţii au aşteptat-o în sufragerie până s-a pregătit de plecare, ba chiar s-au jucat cu câinii ei.

La secţia de poliţie a ajuns şi Simona Traşcă care a declarat că a fost citată doar în calitate de martor. Alte vedete TV care apar in dosar sunt Denisa Biţă, Mădălina Pamfile, dar şi vedeta Playboy Rellys Tonu.

Printre clienții rețelei de prostituție sunt Ioan Neculaie, Irinel Columbeanu, dar şi fiul lui Adriean Videanu, Andrei Valentin, scrie presa mondenă. Dupa audieri, atât Simona Traşcă, cât şi Denisa Biţă au declarat că nu sunt implicate în acest dosar şi că nu întreţin relaţii sexuale pe bani.

CITEŞTE ŞI MILIONARII României, clienţii PROSTITUATELOR. Nume GRELE în DOSAR

Din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, „sumele câştigate fiind în jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit”.

Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţuneau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV.

CITEŞTE ŞI Ce a declarat Daniela Crudu după ce a fost audiată în DOSARUL de PROXENETISM