Scandal cu cuţite pe o stradă din Craiova. Un tânăr a fost bătut cu BESTIALITATE de doi indivizi

Un tânăr de 23 de ani a fost bătut crunt de un grup de romi în faţa unui bar din oraş. Întrega scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Victima a ajuns la spital.

RomaniaTV.net
24 iul. 2014, 08:20
Scandal cu cuţite pe o stradă din Craiova. Un tânăr a fost bătut cu BESTIALITATE de doi indivizi

Scandalul a avut loc în cartierul Craioviţa Nouă, iar pe imagini se vede clar cum mai multe persoane se aleargă şi se îmbrâncesc. La un moment dat, una dintre ele cade la pământ şi este lovită cu sălbăticie cu pumnii şi picioarele.

Alin Topor se afla pe stradă cu prietena lui în momentul în care a întâlnit doi tineri care l-au luat la bătaie. Mama victimei, Victoria Topor, susține că fiul ei ar fi fost tăiat și cu un cuțit și lovit cu un pumnal, lucru pe care, însă, reprezentanții IPJ nu l-au confirmat.

„În acest moment se fac cercetări pentru lovire şi alte violenţe”, a precizat Alin Apostol, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Potrivit acestuia, altercația a pornit din cauza unei fete. Victoria Topor a povestit că tânăra respectivă ar fi sora celor doi agresori, de 18, respectiv 21 de ani, cu care fiul său ar fi avut o neînțelegere. De altfel, femeia a fost martora întregii scene, însă nu a știut ce va urma. „Erau doi tineri de etnie, mari, tatuați, vorbeau urât la telefon, erau și cu o fată blondă, cu pantaloni scurți, de blugi. Fiul meu era mai în față, cu prietena, dar nu am văzut de un pom. Am văzut doar atât: că au vrut să dea mâna, dar, de fapt, ei probabil au dat cu pumnul. Fiul meu a fugit în stradă, ei au fugit după el, au oprit mașinile, l-au prins și l-au aruncat într-o grădină şi l-au tăiat pe față. Are buza inferioară taiată cu un cuţit și e tăiat pe obraz, are mâna stângă dislocată din umăr şi e lovit cu pumnalul în cap”, a povestit Victoria Topor, potrivit craiovaforum.ro.

Medicii au constatat, în urma investigațiilor, că tânărul a suferit o luxaţie de claviculă stângă, un traumatism cranio-cerebral minor şi plăgi superficiale la bărbie şi buza superioară. 

Poliţiştii trebuie să stabilească cu exactitate împrejurările în care Alin Topor a fost agresat şi de ce. În funcție de perioada necesară îngrijirii și recuperării medicale, va fi stabilită și încadrarea juridică a faptei.