Scandal cu poliţia la Popeşti Leordeni. O mamă a fost încătuşată în faţa copilului ei de 3 ani VIDEO

O tânără mamă din Ilfov a fost încătuşată de un poliţist local, sub ochii copilului ei de trei ani. Femeia nu a vrut să se legitimeze, după ce a staţionat ilegal.

04 aug. 2018, 13:13
Scandal cu poliţia la Popeşti Leordeni. O mamă a fost încătuşată în faţa copilului ei de 3 ani VIDEO

Disputa a început după ce femeia a oprit neregulamentar maşina, în faţa primăriei din Popeşti Leordeni. Când s-a întors la autoturism, o aşteptau poliţiştii, ca s-o amendeze, dar mama şi-a luat copilul şi a plecat.

A urmat o cursă prin oraş, poliţiştii au ajuns-o și i-au cerut să se legitimeze, însă acesta s-a împotrivit. În final, mama a fost amendată cu 435 de lei pentru staţionare interzisă, dar femeia este decisă acum să depună o plângere pentru abuz împotriva agentului. Spune că fiul ei are nevoie de ajutorul unui psiholog, după ce a fost prins în mijlocul scandalului.

„Doamna a intrat în autoturism şi a pornit cu viteză, intrând în intersecţie fără a acorda prioritate. Modul de adresare al doamnei şi felul în care conducea autovehiculul putea conduce la evenimente rutiere neprevăzute.”, este punctul de vedere al Poliţiei Locale Popeşti Leordeni.

Poliţistul a rugat-o frumos să se pună în mişcare şi dânsa a început să facă scandal, declară un martor care confirmă varianta poliţiştilor.