SCANDAL în Capitală. Proprietarii nu lasă Poliţia Locală să le ridice maşinile abandonate VIDEO

Proprietarii maşinilor abandonate în Sectorul 4 au făcut un scandal monstru cu autorităţile. Oamenii nu vor nici să-şi ia maşinile din stradă, nici să lase Poliţia Locală să le ridice. Primăria a demarat însă o acţiune amplă, după ce locuitorii din sector s-au plâns că autoturismele abandonate au devenit focare de infecţii sau adăpost pentru oamenii străzii, informează România TV.

03 aug. 2016, 08:18
SCANDAL în Capitală. Proprietarii nu lasă Poliţia Locală să le ridice maşinile abandonate VIDEO

Autorităţile nu au reușit nici cu forța să ţină un bărbat departe de maşina pe care o abandonase pe un trotuar. Furioși, proprietarii i-au luat la rost pe cei de la Poliţia Locală și, pe principiul „să moară şi capra vecinului” i-au trimis la plimbare, să ridice maşinile abandonate de alţii.

Primarul dă asigurări că astfel de acţiuni vor avea loc în tot Sectorul 4.

„Am constatat că la nivelul Sectorului 4 sunt sute de maşini abandonate. În doar 2 săptămâni am reuşit să ridicăm 56 de maşini. Am început pentru alte 126 de autoturisme procedurile necesare declarării acestora ca fiind abandonate. Este un lucru pe care cei din Sectorul 4 şi-l doresc”, a declarat Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

În Sectorul 4 va începe şi o amplă acţiune de amendare a celor care parchează în loc nepermis. Deocamdată, şoferii vor primi avertismente.

Citeşte şi Acţiune de ridicare a maşinilor abandonate în Sectorul 6 al Capitalei