Scandal în casa Oanei şi a lui Viorel Lis. De la ce a pornit cearta între cei doi soţi

Oana şi Viorel Lis au ajuns din nou la cuţite după ce blonda a anunţat că îi scoate la vânzare hainele fostului edil al Capitalei. Fostul primar al Bucureştiului a mărturisit că se simte umilit şi a dezvăluit de ce vine mereu la TV cu soţia lui.

25 ian. 2018, 15:18
Scandal în casa Oanei şi a lui Viorel Lis. De la ce a pornit cearta între cei doi soţi

Oana şi Viorel Lis nu mai reuşesc să ajungă la un numitor comun, după ce blonda a anunţat că-i scoate hainele la vânzare, scrie cancan.ro.

Blonda a spus că nu a vrut să-l umilească pe fostul edil al Capitalei, însă dacă acesta a vrut soţie tânără, atunci trebuie să o întreţină şi cum nu i-a mai rămas nimic de vândut din bunuri, trebuie să apeleze şi la această ultimă soluţie.

Citeşte şi Floricica Dansatoarea se visează Fecioara Maria. Virgină, vrea să dea naştere copilului Oanei Zăvoranu. „Vreau să fiu mamă TEROGATĂ…

„Eu am prezentat o situaţie de viaţă şi am vrut să arăt că nu m-a lăsat să îi vând hainele, deşi am primit numeroase oferte. Nu mi se pare că vreau să îl umilesc. Mi-a luat cheia şi a încercat să iasă din casă. Banii ăştia am de gând să îi cheltui cu Viorel. Şi eu îmi pun întrebarea legată de ce o să mai vând. Dacă nu apăream la TV, nu scoteam mulţi bani pe haine. Îmi cer scuze dacă Viorel s-a simţit umilit. Asta e, dacă vrea nevastă tânără. Demnitatea nu ne dă să mâncăm. Eu i-am oferit lui tinereţe, el mi-a oferit mie siguranţă”, a declarat Oana Lis.

Fostul edil al Capitalei şi-a susţinut cauza şi a spus că nu-i permite Oanei să-i vândă hainele, dezvăluind şi motivul pentru care i-a îndeplinit acesteia dorinţa de a fi mereu prezentă la TV: „Nu o las pe Oana să îmi vândă hainele. În primul rând, nu e chiar aşa. Oana este nevasta mea şi se ocupă de medicamentele mele. Cu siguranţă se gândeşte cum să facă rost de bani, deoarece sunt soţul ei şi am 73 de ani. O înţeleg că se gândeşte cum să facă rost de bani, dar nu aşa. Îmi spunea că vrea să apară la TV, întrucât lumea poate să o uite”.