Scandal în familia Denisei Răducu, înainte de Parastas. Iubitul regretatei artiste şi mama acesteia, la cuţite

Incredibil, dar adevărat! Un scandal a izbucnit în familia Denisei Răducu, cu doar câteva zile înaintea parastasului de 40 de zile al regretatei artiste. Iubitul fostei cântăreţe şi mama acesteia au ajuns la cuţite.

26 aug. 2017, 13:22
Scandal în familia Denisei Răducu, înainte de Parastas. Iubitul regretatei artiste şi mama acesteia, la cuţite

Florin, bărbatul alături de care Denisa Răducu plănuia să-şi întemeieze o familie, a decis să suporte integral plata parastasului, câteva mii de euro, scrie spynews.ro. La rândul său, tatăl regretatei artiste şi-a luat angajamentul că se va ocupa de restul problemelor care vor mai fi de rezolvat, astfel încât tradiţia ortodoxă să fie respectată cu sfinţenie.

Citeşte şi Iubitul Denisei Răducu nu a mai suportat gândul că artista a murit şi a luat o decizie la care nimeni nu se aştepta FOTO

Cei doi au anunţat-o pe Geta, mama Denisei, că nici ea şi nici alt membru al familiei nu trebuie să contribuie financiar pentru această pomană. Din câte se pare, vestea nu i-a căzut bine celei care a adus-o pe lume pe Denisa.

Conform surselor noastre, Geta a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Florin. Femeia s-a arătat deranjată de faptul că nu este lăsată să dea măcar o mână de ajutor la parastas.

„Între Geta şi Florin a existat o discuţie. Pe un ton destul de ridicat, aceasta i-a reproşat lui Florin faptul că nu e lăsată să se ocupe de parastas. Durerea e mare, iar astfel de tensiuni sunt normale”, ne-a declarat un apropiat al familiei Răducu.

În cele din urmă, după ce Florin i-a explicat mamei Denisei că a intenţionat să o protejeze, femeia s-a calmat. Iubitul regretatei artiste a rugat-o să nu se certe la parastas cu fostul ei soţ. „Florin nu vrea ca la parastas să fie gâlceavă. El i-a spus Getei că memoria Denisei trebuie onorată cum se cuvine”, ne-a mai spus sursa noastră.

Citeşte şi INCREDIBIL. Ce se întâmplă pe pagina de Facebook a Denisei Manelista. „Morţii nu fac poze, aşa că trăieşte!”

În altă ordine de idei, Florin şi Emilian Răducu au decis ca mormântul în care Denisa Răducu îşi doarme somnul de veci să fie acoperit cu flori. Cei doi au ales trandafirii albi. Ba mai mult, sute de porţii cu mâncare vor fi împărţite oamenilor din satul natal al Denisei Răducu.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o.