Scandal în Zimbabwe: Prima Doamnă, dată în judecată după ce a lovit în cap o femeie cu mufa unui cablu de electricitate

Prima Doamnă din Zimbabwe, Grace Mugabe, a fost dată în judecată pentru că a lovit o femeie în cap cu o mufă de la un cordon electric provocându-i o rană adâncă. Prima Doamnă din Zimbabwe a refuzat să vină la procesul intentat de victimă.

15 aug. 2017, 21:26

O femeie sud-africană, în vârstă de 20 de ani, s-a ales cu o tăietură adâncă pe frunte după o altercaţie cu soţia preşedintelui Robert Mugabe, Grace. Prima-Doamnă ar fi lovit-o pe tânără cu mufa de la un cablu de electricitate, lăsându-i o crestătură adâncă pe frunte.

Incidentul s-a produs într-un hotel. Ulterior, victima a făcut plângere în instanţă şi a publicat fotografii cu rana pe care i-a provocat-o lovitura de bici. Aceasta este o rană adâncă, pielea lovită fiindu-i crestată până la os.

Gabriella Engels o acuză pe doamna Mugabe (52 de ani) că a lovit-o cu biciul după ce a găsit-o într-o cameră de hotel împreună cu cei doi fii într-un hotel din Sandton- o suburbie din Johannesburg, informează bbc.com.

Incidentul s-ar fi petrecut luni seara. După acest incident, Prima Doamnă s-ar fi dus de bunăvoie la poliţie, dar ea nu a fost arestată şi ar fi urmat să se prezinte în faţa unui complet de judecată. Însă soţia preşedintelui nu a făcut acest lucru.

Citeşte şi Vacanţă de coşmar pentru o româncă. Tânăra a fost bătută de iubitul gelos

Într-un interviu telefonic acordat site-ului de televiziune sud-african News24, victima a povestit că se afla împreună cu un prieten în vizită la fiii Primei Doamne, Robert şi Chatunga, la Capital 20 West Hotel. Un bodyguard i-a cerut ei şi prietenului ei să aştepte într-o cameră separată.

„Când Grace a intrat în cameră, habar nu aveam cine este”, a povestit victima la televiziune. A pus mâna pe un cablu de electricitate şi m-a lovit de mai multe ori cu mufa în cap. „Era sânge peste tot”, a mai spus victima care, în final, a reuşit să iasă din cameră şi a fugit pe scări.