Scandal monstru între interlopi: O tânără a fost tunsă cu sabia şi desfigurată VIDEO

Membrii unor clanuri interlope din Titu, judeţul Dâmboviţa, s-au luat la bătaie, în noaptea de luni spre marţi, pentru o fată. Patru persoane au ajuns la spital cu plăgi înjunghiate, iar o tânără spune că a fost tunsă cu sabia.

28 iul. 2015, 05:30
Scandal monstru între interlopi: O tânără a fost tunsă cu sabia şi desfigurată VIDEO

Scandal între interlopi în localitatea dâmboviţeană la Titu. Indivizii s-au atacat cu săbii într-un bar. La secţia UPU Titu au ajuns doi bărbaţi şi două femei în urma bătăii. „Victimele au multiple plăgi înjunghiate, iar doi dintre ei au fost trimişi la Bucureşti. Sunt patru victime, două în stare destul de gravă„, a declarat doctorul Silviu Colomei, de la UPU Titu.

Cei doi bărbaţi spun că altcineva i-a atacat din senin, deşi, până de curând erau prieteni la cataramă. „N-au atacat din senin. Ne-au tăiat cu săbiile şi când mă gândesc că i-am primit la mine în casă. Sunt extrem de periculoşi. Erau trei inşi. N-am putut să ne apărăm. Pe mine m-au tăiat la cap şi la burtă. Unuia îi zice Englezu, iar altuia Bela„, a povestit unul dintre bărbaţii care au ajuns la spital.

O tânără de 20 de ani a fost tunsă cu sabia. Printre victime se află şi ospătăriţa, care a încasat un scaun.

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe.

CITEŞTE ŞI: Bătaie sângeroasă cu pumni, picioare şi bâte. Două persoane au ajuns la spital