CEARTĂ cu iz de telenovelă în Capitală: Scandalagii au scos cuţitele pentru o femeie VIDEO

Un bărbat din Bucureşti  care se simţea înşelat l-a snopit în bătaie şi l-a ameninţat cu cuţitul pe presupusul amant. Scenele şocante s-au petrecut în plină stradă, pe linia tramvaiului 41. Scandalagiii au fost despărţiţi de poliţişti, înainte ca lucrurile să degenereze.

28 iun. 2014, 06:28

Gelozia l-a scos din minţi pe un bărbat din Capitală, informează România TV. După ce aflase că soţia îl înşeală, a decis să regleze conturile cu presupusul amant. Totul, în plină stradă.

Citeşte şi Doi traficanţi de droguri de origine libaneză, reţinuţi în Capitală

Bărbatul care a atacat se pierde, însă, atunci când este întrebat de jurnalişti de la ce a pornit conflictul. Mai mult decât atât, neagă şi că ar fi avut un cuţit asupra lui.

„Mi-e foarte rău. M-a atacat cu picioarele, cu mâinile, cu pumnii. Nu ştiu de ce. Nu am avut cuţit, era a lor”, a spus bărbatul.

De cealaltă parte, bărbatul atacat recunoaşte că scandalul a pornit de la o femeie. Iritat de prezenţa camerelor de luat vederi, victima a devenit agresivă.
„Pleacă, mă, în….. mea, că-ţi sparg camera”, a ameninţat victima.

Citeşte şi Focuri de armă în Capitală. Doi hoţi, prinşi în FLAGRANT în timp ce voiau să fure dintr-un BANCOMAT VIDEO

Scandalagiii au fost duşi la audieri, la secţia 20 de poliţie, acolo unde s-a prezentat şi femeia de la care a pornit întregul scandal. „Nu s-a certat nimeni cu el…a venit cu sabia atâta, în mijlocul drumului. Nu s-au luat de la nicio femeie”, a spus femeia.

Scandalagiii trebuie să răspundă acum în faţa legii pentru port de armă albă, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi riscă dosar penal.