Scandal uriaş în Spania. Torres, Costa, Mata şi Cazorla nu au fost selecţionaţi pentru EURO 2016

Vicente Del Bosque a anunţat lista preliminară de 25 de jucători pentru EURO 2016, urmând ca până pe 31 mai să renunţe la doi fotbalişti, pentru a ajunge la limita cerută, de 23 de sportivi selecţionaţi.

17 mai 2016, 11:05
Scandal uriaş în Spania. Torres, Costa, Mata şi Cazorla nu au fost selecţionaţi pentru EURO 2016

Alegerile lui Vicente Del Bosque i-au şocat pe majoritatea suporterilor din Spania şi au stârnit o serie de controverse. Pe cât de surprinzătoare este convocarea lui Lucas Vázquez, de la Real Madrid, pe atât de surprinzătoare sunt absenţele lui Fernando Torres, care va juca finala Ligii Campionilor, cu Atletico, a mijlocaşului de creaţie Santi Cazorla, de la Manchester City, Diego Costa sau Juan Mata.

În ce-i priveşte pe ultimii doi, absenţa lor poate fi explicată prin forma slabă a lui Chelsea, din acest sezon, dar totuşi Del Bosque a convocat pentru EURO 2016 un jucător de la clubul londonez, pe Pedro.

Lotul preliminar al Spaniei pentru EURO 2016: Casillas, De Gea, Rico, Ramos, Piqué, Carvajal, Alba, Bartra, Azpilicueta, San José, Juanfran, Bruno, Busquets, Koke, Thiago, Iniesta, Isco, Silva, Pedro, Cesc Fabregas, Saúl, Aduriz, Nolito, Morata şi Lucas Vázquez.