Scandal URIAŞ la FRF. Despăgubiri de 400.000 DE EURO

Florin Prunea a acţionat în judecată FRF deoarece oficialii forului condus de Răzvan Burleanu nu i-au achitat salariile restante după ce actualul preşedinte al lui CSMS Iaşi fost achitat de Curtea de Apel Argeş în dosarul "Mită pentru arbitri".

15 oct. 2015, 10:27
Scandal URIAŞ la FRF. Despăgubiri de 400.000 DE EURO

Flroin Prunea a fost suspendat în 2009 de FRF din funcţia de director al Relaţiilor Internaţionale al FRF după ce a fost trimis în judecată.

„Nu am mai stat la discuţii cu cei de la FRF, după ce m-au anunţat în scris că nu au bani în conturi să îmi plătească datoria de 400.000 de euro. Aceşti bani mi se cuvin din salariile restante din perioada în care eu am fost suspendat, iar apoi judecat şi achitat.

Acum am dat în judecată actuala conducere de la FRF, iar cu cât mă amînă mai mult cu plata, cu atât la va fi mai greu să îmi achite banii, deoarece eu am cerut şi achitarea salariilor pe perioada procesului.

În perioada următoare vor intra în conturile FRF foarte mulţi bani de la UEFA, aşa că nu mai pot invoca faptul că nu au bani în conturi”, a declarat Florin Prunea pentru Fanatik.