Scandalul „Orgie la puşcărie” cu Borcea, Alina şi Valentina ia amploare. Ce spun cele două femei ale dinamovistului

Dezvaluirile conform carora Cristi Borcea avea parte de nopti albe si fierbinti la Poarta Alba, cu o blonda, le-au scos din sarite pe cele doua blonde rivale din viata milionarului.

21 mart. 2016, 14:38
Scandalul „Orgie la puşcărie” cu Borcea, Alina şi Valentina ia amploare. Ce spun cele două femei ale dinamovistului

Atat Alina, cat si Valentina, sustin ca afirmatiile fostului politician, Nati Meir, sunt fabulatii si ca ele nu l-au vizitat noaptea, pe ascuns, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Valentina Pelinel, primele declaraţii după vizita la Cristi Borcea

„Ştiu toate poveştile despre unul care a fost la Dinamo şi că a făcut ceva. Ştiu şi am văzut că a intrat după 10 seara cineva la el. A mers ilegal. Nu a fost soţia lui. Ea a fost ascunsă, iar doamna care a fost e cea care a plecat la Paris. Eu, personal, am văzut-o de patru ori. Ce a făcut nu ştiu ce a făcut, ştiu dar că a intrat în puşcărie pe la ora 22, şi a ieşit pe la ora 1. Doctorul de acolo, şi eu, am văzut cu ochii noştri şi tot timpul s-a vorbit despre asta”, susţine Nati Meir.

Dupa afirmaţiile extrem de grave ale lui Nati Meir, Valentina şi Alina s-au aliat cu declaraţii aproape identice ca să-l apere pe cel care le este soţ, respectiv amant, lipsit de apărare.

„Nu există aşa ceva, sunt aberaţii. Acolo nu intră cine vrea, când vrea. Eşti controlat mai rău decât pe aeroport. Afirmaţiile lui Nati Meir sunt minciuni care îi fac rău soţului meu. Ar trebui să i se facă un control psihologic înainte să declare astfel de lucruri”, a declarat Alina Borcea.

Citeşte şi Valentina Pelinel, în vizită la Cristi Borcea în închisoare. Nu o să-ţi vină să crezi cu cine a fost la penitenciar

„Nu mă simt vizată. Dacă acest domn spune că eu am fost noaptea la penitenciar, are nevoie de un control la cap. Vizitele se desfăşoară în timpul zilei, sunt programate şi eşti controlat mai ceva ca la aeroport. În plus, eşti supravegheat de camere de luat vederi şi cel puţin un gardian pe toată durata vizitei”, a declarat Valentina.