SCENARIU ŞOCANT! Chivu şi Mutu AU BLĂTUIT un meci al Naţionalei ÎNREGISTRARE AUDIO

Cristi Chivu şi Adrian Mutu, foşti căpitani ai României, sunt acuzaţi că au trucat un meci din preliminariile pentru Euro 2008.

19 sept. 2014, 08:47
SCENARIU ŞOCANT! Chivu şi Mutu AU BLĂTUIT un meci al Naţionalei ÎNREGISTRARE AUDIO

Mihai Rusu, fost jucător de tenis şi fost redcator şef la Radio Europa Liberă, susţine că partida Albania – România, scor 0-2, a fost trucată, iar cei care au intermediat blatul ar fi fost Cristi Chivu şi Adrian Mutu. Rusu menţionează că are aceste informaţii de la Jurgen Roth, un german care se ocupă cu anchetarea meciurilor suspecte.

„Este interesant să aflăm cum a fost trântit meciul Albania – România şi care a fost înţelegerea dintre federaţia albaneză şi cea română. Partea interesantă este că totul s-a transmis la jucători. Adi Mutu şi Cristian Chivu au tradus deal-ul în teren”, a afirmat Rusu la Radio Sport Total FM. (ascultă AUDIO AICI)

„Există un document ultra-oficial, inspectorii de la UEFA s-au interesat de acest fapt”, a precizat Rusu.

După acel meci, premierul albanez Sali Berisha a acuzat naţionala ţării sale că s-a predat în faţa românilor: „A fost o rusine imensă în mijlocul Europei. Acest aranjament nu ar fi fost posibil dacă un grup mafiot nu vindea simbolurile naţionale. E o ofensă adusă poporului nostru. Cine a făcut mârşăvia va răspunde în faţa legii”.