Scene de K1 la un meci de juniori: 20 de părinţi nervoşi s-au luat la bătaie

Scene de K1 la un meci de copii, în cartierul Drumul Taberei, din Capitală, duminică dimineaţa. 20 de părinţi s-au luat la bătaie chiar în faţa copiilor aflaţi pe terenul de fotbal.

27 mart. 2016, 20:21
Scene de K1 la un meci de juniori: 20 de părinţi nervoşi s-au luat la bătaie

Incidentul a avut loc la partida de juniori AS Toni Doboş – FC Iniţial. Meciul s-a întrerupt cu 20 de minute înaintea finalului şi nu s-a mai reluat.

Deşi martorii oculari au relatat că a fost o bătaie crâncenă, în care inclusiv o femeie a fost călcată în picioare, poliţiştii au vorbit doar despre schimburi de replici între părinţi.

 „La Secţia 25 Poliţie din Bucureşti, sector 6, a fost făcută sâmbătă o sesizare, cu privire la un incident la o bază sportivă din zonă. Un echipaj a fost la faţa locului şi a identificat patru persoane, părinţii copiilor de pe teren, care făceau schimb de replici şi-şi adresau injurii. Doi dintre aceştia au fost duşi la secţia de poliţie, mai mult ca să se aplaneze conflictul, şi au fost amendaţi cu 1.000 de lei pentru adresare de injurii şi tulburarea liniştii publice (lg.61). Celelalte două persoane implicate au fost amendate şi ele cu 800 de lei şi li s-a dat avertisment incident”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, pentru Mediafax.