Scene halucinante. Un interlop cunoscut ameninţă poliţiştii în trafic VIDEO

În urmă cu câteva zile, în timpul unei razii efectuate de către Poliţia Rutieră Iaşi, în zona Pod de Fier, agenţii l-au oprit pe Pancu Florin, şofer al unui autoturism marca BMW, de culoare albă.

16 sept. 2015, 05:51
Scene halucinante. Un interlop cunoscut ameninţă poliţiştii în trafic VIDEO

În momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, acesta a devenit recalcitrant, gesticulând nervos şi adresând injurii şi ameninţări agenţilor de la rutieră, care au „îndrăznit” să îl oprească în trafic. Poliţiştii au încercat în zadar să îl calmeze, iar în curând toţi locuitorii din zonă au devenit spectatori ai acestui circ ieftin în plină stradă, potrivit BZI.

Citeşte şi Adrian Corduneanu s-a umplut de bani. Cum a ieşit în oraş liderul celui mai temut clan din Moldova FOTO

 

Soferul in cauza, cunoscut ca afiliat al clanului Cordunenilor, ignorand toate apelurile facute de catre agentii de politie, a urcat la bordul bolidului pe care il conducea si a demarat in tromba dupa ce a asteptat, la fel ca ceilalti participanti la trafic, culoarea verde a semaforului. Agentul in cauza urmeaza sa depuna plangere penala impotriva acestui individ, pe numele caruia s-ar putea deschide dosar penal pentru savarsirea infractiunii de ultraj.

Citeşte şi Un interlop din clanul Cordunenilor primeşte bani de la statul român, pentru lezarea imaginii