SCENE INCREDIBILE. Un poliţist local, târât cu maşina de un şofer nervos

Un polițist local din Craiova și-a văzut moartea cu ochii după ce un șofer, supărat că i se solicitaseră documentele pentru a fi sancționat, l-a târât cu mașina mai bine de zece metri. Întâmplarea a avut loc chiar în centrul Craiovei, peste stradă de Universitatea din Craiova, la intrare în centrul vechi, sub privirile altor doi agenți de poliție locală.

20 iul. 2016, 11:35
SCENE INCREDIBILE. Un poliţist local, târât cu maşina de un şofer nervos

Agentul de poliție Ionel Broboană, în vârstă de 47 ani, povestește că nu se aștepta să treacă prin asemenea pățanie cu un conducător auto pe care îl avertizase să nu staționeze în zona respectivă, scrie lupamea.ro.

„Eram acolo trei agenți, colegii mei sancționau doi contravenienți, eu fiind al treilea în stradă. Am văzut un Audi, de culoare albă, cu numere de Brașov, care parcase în zona indicatorului, l-am rugat să se pună în mișcare și m-am îndreptat spre o altă mașină la volanul căruia se afla o domnișoară. Întorcându-mă către mașina acestuia, am observat că șoferul părăsise autoturismul. Am rămas în zona mașinii pentru a-l aștepta. S-a întors, a deschis portiera mașinii, eu m-am prezentat și i-am solicitat documentele. Acesta s-a urcat în autoturism, a lăsat portiera deschisă, eu ținând de ea să nu lovească alte autoturisme. A băgat cheia în contact și s-a aplecat spre torpedo. Eram foarte flexibil, nu mă așteptam să se întâmple așa ceva. M-a luat prin surprindere. A plecat în trombă cu mine, eu fiind cu mâna pe portieră, nu am apucat să mai dau drumul, nu am realizat ceea ce se întâmplă. A plecat cu mine în târâș, îmi era frică să îmi dau drumul la mână să nu cad sub mașina lui sau să mă arunce pe sensul celălalt de mers, în fața mașinilor”, a povestit polițistul local.

Citeşte şi ACCIDENT în Gorj. Un poliţist, lovit de un alt şofer chiar în faţa secţiei

Incidentul a fost reclamat la Biroul Poliției Locale Craiova.

„Situația a fost reclamată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cât și Biroului Poliției Rutiere Craiova, fiind demarate cercetările necesare. În urma demarării verificărilor, cu ajutorul polițiștilor de la Municipiul Craiova a fost identificat șoferul, i s-a emis ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Polițistul se simte oarecum bine, are câteva lovituri la picioare, mâini și la față. Am înțeles că va primi în jur de 6-8 zile de îngrijiri medicale de la IML Craiova”, a declarat Octavian Mateescu, directorul Poliției Locale a Municipiului Craiova.

Conducătorul auto, Daniel Bancău, a fost condamnat în anul 2010, la un an și șase luni închisoare pentru ucidere din culpă, el accidentând un bărbat care a decedat la scurt timp după ce a ajuns în spital.

Citeşte şi Poliţist luat pe capotă de un şofer nervos