Schimbăm „stilul” pe BILETUL ZILEI: Astăzi o cota de 3.37 pe Juventus – Real, finala Ligii Campionilor 2017

Biletul zilei este cel ce ne aduce profit consistent si constant in aceasta perioada. Ieri, pentru a 8-a oara si ultimele 10 zile, comboul propus de www.pariuri1x2.ro a fost castigator...cu o mica intarziere. Ultimul meci de pe bilet, Wozniacki – Bellis, din 16-mile Open-ului francez, s-a amanat pentru astazi, dar pariul pe cel putin 18 game-uri in meci este deja castigator. Wozniacki a castigat primul set cu 6-2, iar al doilea se va relua de la scorul de 5-2 in favoarea lui Bellis. Indiferent de desfasurarea viitoare a partide, se va trece de numarul de game-uri indicat.

03 iun. 2017, 07:54
Schimbăm „stilul” pe BILETUL ZILEI: Astăzi o cota de 3.37 pe Juventus – Real, finala Ligii Campionilor 2017

Biletul zilei

Astazi alaturam pe biletul zilei doua sugestii in cote excelente. Ambele au in vedere meciul, meciurilor, ultimul act al Ligii Campionilor, programat diseara, la Cardiff. Mizam pe goluri Juventus – Real Madrid, dar si pe evolutia lui Benzema.  Castigam cu cel putin un sut al francezului spatiul portii!


 

Citeste si:

Biletul zilei

21:45 Juventus – Real Madrid
Benzema va avea cel putin un sut pe spatiul portii (prelungiri incluse) Cota 1.47
2-3 goluri în meci, Cota 1.90
Cota finala 3.37

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.