Se vinde DINAMO! Ionuţ Negoiţă confirmă NEGOCIERILE, dar afacerea este CONFIDENŢIALĂ

Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo, negociază vânzarea unui pachet de acţiuni ale clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

02 mart. 2016, 08:05
Se vinde DINAMO! Ionuţ Negoiţă confirmă NEGOCIERILE, dar afacerea este CONFIDENŢIALĂ

Ionut Negoita a confirmat pentru news.ro ca este in cautarea unui partener care sa investeasca la Dinamo, precizand ca valoarea clubului a crescut odata cu iesirea din insolventa, dar a refuzat sa ofere amanunte privind negocierile.

„Caut un partener care sa vina alaturi de mine pentru ca imi doresc foarte mult ca Dinamo sa devina o societate profitabila si o forta in fotbalul romanesc. E clar ca dupa iesirea din insolventa discutam despre altceva, despre o alta valoare a lui Dinamo”, a declarat Ionut Negoita.

CITEŞTE ŞI Ionuţ Negoiţă cere SUSPENDARE. „Putem merge la Euro 2016 fără jucătorii de la STEAUA”

Intrebat daca a discutat deja cu persoane interesate sa cumpere actiuni la Dinamo si daca poate dezvalui numele acestora, Ionut Negoita a afirmat: „Chiar daca am avut aceste discutii, totul ramane confidential”.

CITEŞTE ŞI Negoiţă, atac la Hagi şi Gigi Becali. Play-off cu SCANDAL

Ionut Negoita a devenit actionar majoritar al FC Dinamo in martie 2013, cand a cumparat pachetele detinute de Nicolae Badea si Dragos Savulescu.

SC Dinamo 1948 SA are trei actionari, Ionut Negoita, cu 92,9 la suta din total (381.041 actiuni), Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo (vechea societatea care a administrat clubul), 7,03 la suta din total (28.831 de actiuni) si Cornel Dinu, 0,03 la suta din total (cu 128 de actiuni).